Ασταμάτητος Γουότκινς σκοράρει κατά… ριπάς (vids)

Ο Όλιβερ Γουότκινς είναι αυτή την περίοδο ένας από τους πιο «καυτούς» επιθετικούς στην Premier League.


O 27χρονος διεθνής επιθετικός, απόκτημα από τη Μπρέντφορντ το 2020, με το γκολ που πέτυχε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Άστον Βίλα επί της Τσέλσι, έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης μετά τον Χάρι Κέιν και τον Μοχάμεντ Σαλάχ που σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων, σε τρεις συνεχόμενες περιόδους. Δεν έμεινε εκεί και στην αναμέτρηση με τη Λέστερ βρήκε για ακόμα μία φορά δίχτυα φτάνοντας τα 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα!

Ήταν στο ξεκίνημα του Ουνάι Έμερι στην Άστον Βίλα όταν ο Ισπανός είπε στον Γουότκινς τι ακριβώς είχε σχεδιάσει. Το μέλλον θα είναι λαμπρό για τον Γουότκινς, είπε ο Έμερι, αν άκουγε προσεκτικά συγκεκριμένες οδηγίες. Ο 27χρονος σκόραρε στο δεύτερο παιχνίδι του υπό τον Έμερι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω.

Πάμε fast forward πέντε μήνες και η μεταμόρφωση είναι ξεκάθαρη. Ο Γουότκινς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ σε 14 αγώνες, προτού ο Έμερι αντικαταστήσει τον Στίβεν Τζέραρντ τον Νοέμβριο, έχει τώρα δέκα γκολ στα 17 παιχνίδια που ακολούθησαν, με την Αστον Βίλα να μαζεύει περισσότερους βαθμούς, από 17 άλλες ομάδες στην Premier League κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τον Φεβρουάριο, έγινε ο πρώτος τους παίκτης που σκόραρε σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League και το Σάββατο, στη νίκη με σκορ 2-0 εκτός έδρας με την Τσέλσι, πέτυχε γκολ για πέμπτο σερί εκτός έδρας αγώνα. Ο τελευταίος παίκτης που έφτασε κοντά, ήταν ο Ντουάιτ Γιορκ που το κατάφερε σε τέσσερις αγώνες. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την Τρίτη άνοιξε το σκορ και στον αγώνα με τη Λέστερ.

«Αισθάνομαι ωραία, αλλά δεν θέλω να σταματήσω εδώ», είπε ο Γουότκινς στο «The Athletic». «Θέλω να σκοράρω κάθε εβδομάδα. Θέλω να φτάσω στα 20 γκολ και μετά περισσότερα. Ξέρω ότι μπορώ να είμαι πιο κλινικός στα τελειώματα».

Ο Γουότκινς έχει ανεβάσει το παιχνίδι του σε τέτοιο επίπεδο, που μπαίνει σε σύγκριση με μερικούς από τους μεγάλους άσους της Άστον Βίλα.

Υπάρχουν πολλοί που πρέπει να αντιμετωπίσει: Ντουάιτ Γιόρκ και Κρίστιαν Μπεντέκε που εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα, μετά τους Τζον Κάριου, Ντιόν Ντάμπλιν και Γκάμπι Άγκμπονλαχόρ, ο τελευταίος κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στην Premier Legue που σημείωσε οποιοσδήποτε παίκτης της Βίλα (74). Ο Γουότκινς έχει 36, προσπερνώντας  τον ένατο Ντάριους Βάσελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.