Premier League: Διαλλείματα για το Ραμαζάνι

Το Ραμαζάνι, η περίοδος νηστείας των μουσουλμάνων, φέρνει διαλείμματα στους αγώνες τόσο της Premier League, όσο και των άλλων κατηγοριών.

Το Ραμαζάνι, η περίοδος νηστείας των μουσουλμάνων, φέρνει διαλείμματα στους αγώνες τόσο της Premier League, όσο και των άλλων κατηγοριών.
Αυτό ζητήθηκε επίσημα από τους διαιτητές όλων των κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Οι «άρχοντες» των ποδοσφαιρικών αγώνων θα πρέπει να επιτρέπουν διαλείμματα στους μουσουλμάνους παίκτες οι οποίοι κατά τη διάρκεια της ημέρας νηστεύουν.
Οι αξιωματούχοι των αγώνων στις τέσσερις κορυφαίες κατηγορίες της Αγγλίας έχουν πλέον λάβει οδηγίες για να χρησιμοποιούν τις φυσικές διακοπές του παιχνιδιού ώστε να επιτρέπουν στους μουσουλμάνους παίκτες να πίνουν νερό ή ενεργειακά ποτά κατά τη διάρκεια των βραδινών αγώνων όλο τον υπόλοιπο μήνα.
Στους μουσουλμάνους παίκτες της Premier League περιλαμβάνονται ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, Ν’ Γκολο Καντέ και Γουέσλεί Φοφανά της Τσέλσι, Ριγιάντ Μαχρέζ και Ιλκάι Γκουντογκάν της Μάντσεστερ Σίτι.
Πέρυσι, οι αρχηγοί μπορούσαν να ζητήσουν από τους διαιτητές πριν και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα να διακόψουν τη διαδικασία σε κατάλληλο σημείο ώστε οι μουσουλμάνοι παίκτες να σπάσουν τη νηστεία τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.