Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 1-0: Πτήση Ευρώπης (hls)

Η Μπράιτον νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική στην Αγγλία σε ντέρμπι μεγάλης έντασης, το γνωστό και ως ντέρμπι του Μ23, είναι ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει το νότιο Λονδίνο με το Σάσεξ.

Η Μπράιτον νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική στην Αγγλία σε ντέρμπι μεγάλης έντασης, το γνωστό και ως ντέρμπι του Μ23, είναι ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει το νότιο Λονδίνο με το Σάσεξ.

Το 1-0 ο Μαρτς από πάσα του Μιτόμα στο 15΄ για την Μπράιτον, η οποία ισορρόπησε ουσιαστικά το ματς μετά το γκολ και αφού η Κρίσταλ Πάλας έχασε κλασικές ευκαιρίες στην εκκίνηση με Ζάχα, Ντουκουρέ, Εντουάρ και Ολίσε.

Η Μπράιτον με την 12η νίκη και 3η στα 7 τελευταία ματς έφτασε τους 41 βαθμούς σε 26 ματς, -1 από την Λίβερπουλ και είναι για τα καλά σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Η Κρίσταλ Πάλας με την 12η ήττα έμεινε χωρίς νίκη στα 11 τελευταία ματς, στους 27 βαθμούς και το +3 από την παραμονή στην κατηγορία με την πίεση να μεγαλώνει για τον κόουτς Πατρίκ Βιεϊρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.