Λίβερπουλ: Πρώτος «στόχος» ο Μπέλιγχαμ, εναλλακτική λύση ο Παλίνια

Στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Τζουν Μπέλιγχαμ, όμως οι «κόκκινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Ζοάο Παλίνια της Φουλάμ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ και η διοίκηση της Λίβερπουλ έχουν ως βασικό στόχο για την καλοκαιρινή περιόδο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Όμως την περίπτωση του μέσου της Ντόρτμουντ εξετάζουν και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Οι «κιτρινόμαυροι» πιθανότατα θα ζητήσουν από τις ομάδες ποσό μεγαλύτερο από 100 εκατομμύρια ευρώ για να προχωρήσουν στη αγορά του Μπέλιγχαμ. Η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει βρει την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο άσος της Ντόρτμουντ δεν ενταχθεί στο ρόστερ του Κλοπ.

Σύμφωνα με την «Mirror» οι «κόκκινοι» έχουν ως δεύτερη επιλογή τον Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αγγλική ομάδα του Μάρκο Σίλβα από το περασμένο καλοκαίρι. Ο Παλίνια αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ για 20 εκατομμύρια ευρώ και οι εμφανίσεις του στην Αγγλία έχουν εντυπωσιάσει αρκετά κλαμπ.

Η Φούλαμ είναι διατεθειμένη να αρχίσει συζητήσεις για την πώληση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή για ένα ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.