Κόντε: «Η τέταρτη θέση θα είναι σαν να πήραμε το πρωτάθλημα»

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως η κατάληψη της τέταρτης θέσης στο αγγλικό πρωτάθλημα από την Τότεναμ, θα μοιάζει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και μίλησε για τον βασικό σχήμα των Λονδρέζων, έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Αρχικά, ο Κόντε δήλωσε: «Για εμάς το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα είναι σαν να κερδίζουμε την Premier League. Συνέβη την περασμένη σεζόν και μίλησα ότι ήταν θαύμα. Αυτή τη σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη, υπάρχουν πολλές ομάδες που αγωνίζονται για αυτό και αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία θέση διαθέσιμη».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε: «Η Λίβερπουλ μας ανταγωνίζεται σε αυτόν τον αγώνα. Η Νιούκαστλ είναι μια διαφορετική Νιούκαστλ από το παρελθόν, έχει επενδύσει πολλά χρήματα και έχει μια δυνατή ομάδα. Δε θεωρώ την Τσέλσι εκτός γιατί η Τσέλσι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα τελευταία 11 ή 12 παιχνίδια στη σειρά, επειδή η ομάδα είναι πραγματικά πολύ δυνατή. Ένας κορυφαίος σύλλογος κοιτάζει τον εαυτό του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην πορεία μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα δούμε ποια είναι η θέση που μπορούμε να πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.