Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ο Χάαλαντ έσωσε τους Πολίτες και το κυνήγι συνεχίζεται (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι γλίτωσε την γκέλα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάαλαντ και συνεχίζει την καταδίωξη της Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 78ο λεπτό πήρε την πολυπόθητη νίκη που την κρατάει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Άρσεναλ. Η διαφορά ξαναέπεσε στους δύο βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον τρόπο να δραπετεύσει με το ”διπλό” από το «Selhurst Park», έδρα που παραδοσιακά περνάει μετά δυσκολίας. Οι Πολίτες μπήκαν αποφασισμένοι για το τρίποντο και αυτό φάνηκε από την καλή στιγμή του Τζακ Γκρίλις στο 4′. Η Κρίσταλ Πάλας ναι μεν δεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειλούνταν. Κι αυτή η συνθήκη αγώνα ήταν που αποδιοργάνωσε τους φιλοξενούμενους. Η Σίτι άγγιξε το 0-1 δύο φορές με τον Χάαλαντ στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν τη στιγμή τους με τον Ζάχα στην αντεπίθεση.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που οι δύο ομάδες συμπεριφέρονταν με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να ζορίζεται στην παραγωγή ευκαιριών. Η ανόητη ενέργεια του Ολίσε να χτυπήσει τον Γκιντογκάν στην περιοχή ήταν η σανίδα σωτηρίας των πρωταθλητών Αγγλίας. Ο Χάαλαντ δε λάθεψε κι έτσι η Μάντσεστερ επικράτησε με 1-0.

Κρίσταλ Πάλας (Βιεϊρά): Γκουάιτα, Κλάιν (71΄Γουόρντ), Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Μιλιβόγιεβιτς (61΄ Αχάμαντα), Λοκόνγκα, Σλουπ (Έζε), Ολίσε, Ζαχά, Αγιού (80΄ Έντουαρντ)

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Στόουνς (89΄Γουόκερ), Ακάντζι, Ντίας, Ακέ, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα (78΄Ντε Μπρόινε), Φόντεν (58΄Αλβάρες), Χάαλαντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.