Λιντς – Μπράιτον 2-2: Θέλημα Χάρισον… (hls)

Η Λιντς έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να "σώσει" το βαθμό παρότι η Μπράιτον παρήγε ποιοτικότερες στιγμές στο παιχνίδι

Μπορεί η Λιντς να εμφανίστηκε πιο αποφασιστική στην αρχή της αναμέτρησης με τη Μπράιτον, όμως όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι έβρισκε αντίδοτο στο pressing των γηπεδούχων, κυκλοφορώντας καλύτερα τη μπάλα και δημιουργώντας διαρκώς καλύτερες προοπτικές στην ανάπτυξη τους. Οι προσπάθειες τους λοιπόν ευδοκίμησαν στο 33ο λεπτό με τον Αλέξις Μακάλιστερ να αξιοποιεί την ασίστ του Καόρου Μιτόμα για να ανοίξει το σκορ για τους “γλάρους”. Ενώ όμως η Μπράιτον συνέχισε να βγάζει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο ήταν η Λιντς εκείνη που βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης, με ένα πολύ ωραίο σουτ από τον Πάτρικ Μπάμφορντ στο 40ο λεπτό.

Η Λιντς άρχισε καλύτερα και το δεύτερο ημίχρονο, όμως έμεινε ξανά πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Τζακ Χάρισον στο 61ο λεπτό όμως ο ακραίος μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων “πήρε το αίμα του πίσω” με ένα καταπληκτικό τέρμα ισοφάρισης στο 78ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.