Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ 2-0: Μείωσε τη διαφορά από την Άρσεναλ και περιμένει… (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα κακό παιχνίδι κόντρα στη Νιουκάστλ, οι «πολίτες» νίκησαν με 2-0 χάρις τα γκολ των Φιλ Φόντεν και Μπερνάρντο Σίλβα. Στο -2 η διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και περιμένει.

Το καθήκον της η Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα στη Νιουκάστλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησε με 2-0 για την 26η αγωνστική της Premier League. Στο -2 από την κορυφή οι «πολίτες», οι οποίοι περιμένουν το αποτέλεσμα του Άρσεναλ – Μπόρνμουθ.

Οι παίκτες του Ισπανού προπονητή μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι με την Νιουκάστλ. Μόλις στο 4ο λεπτό οι Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο Βέλγος άσος βρήκε τον Γκρίλις και εκείνος με τη σειρά του έκανε την σέντρα, όμως η κεφαλιά του Γκουντογκάν κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Πόουπ. Στο 18ο λεπτό ο Φιλ Φόντεν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Άγγλος παίκτης έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα των φιλοξενούμενων και εύκολα πέτυχε το 1-0 της Σίτι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ύπερ των «πολιτών», οι οποίοι δεν κινδύνεψαν στο πρώτο μέρος από τη Νιουκάστλ.

Κακό το πρώτο 20άλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η Σίτι δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους. Στο 65′ ο Γκουαρδιόλα πέρασε ως αλλαγή τον Μπερνάρντο Σίλβα στη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος πιθανότατα έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια της χρονιάς. Δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο 28χρονος Πορτογάλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στη 2η θέση με 58 βαθμούς, ενώ η Νιουκάστλ είναι στην 5η θέση με 41 και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1, Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι, Ντίας, Άκε, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε(65′ Μπερνάρντο Σίλβα), Γκουντογκάν, Φόντεν, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Νιούκαστλ (4-3-3, Έντι Χάου): Πόουπ, Τρίπιερ, Λασέλς, Μπότμαν, Μπερν (87′ Τάργκετ), Λόνγκσταφ (62′ Γουίλοκ), Γκιμαράες, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (77′ Μέρφι), Γουίλσον (62′ Ίσακ), Γκόρντον (62′ Σεντ Μαχιμέν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.