Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ 3-0 : O Ράσφορντ είναι αναπόφευκτος (hls)

Είναι απλό. Η Γιουνάιτεντ έχει τον πιο καυτό παίκτη στην Ευρώπη για αυτό και νίκησε και την Λέστερ με 3-0. Ο Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε τα 24 σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν ήταν εύκολο στο πρώτο ημίχρονο. Η Γιουνάιτεντ έκανε πολλά λάθη στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά ο Νταβίντ ντε Χέα άντεξε στο τετ-α-τετ του Μπαρνς (8′) και στην κεφαλιά του Ιανάτσο (20′) με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις.

Στην άλλη εστία. Ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε μια ευκαιρία και… φυσικά σκόραρε. Ασίστ ο Μπρούνο Φερνάντες και γκολ στο 25ο λεπτό, το 23ο στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Στο δεύτερο η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε. Πέτυχε άλλα δύο γκολ ξανά με τον Ράσφορντ (56′) και με τον Σάντσο (61′) και είχε κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με καλύτερη το δοκάρι του Μαρτίνες.

Με το τελικό 3-0 μείωσε στο -3 από την δεύτερη Μάντσεστερ και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Γιουν. : Ντε Χέα – Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Σο (68′ Γουάν-Μπισάκα) – Φρεντ (59′ ΜακΤόμινεϊ), Ζάμπιτσερ (81′ Μέινου) – Φερνάντες, Γκαρνάτσο (46′ Σάντσο), Βέγκχορστ, Ράσφορντ (68′ Ελάνγκα)

Λέστερ : Γουόρντ – Καστάνιε, Σούταρ, Φας, Κριστιάνσεν – Μεντί (59′ Τίλεμανς), Ντούσμπερι-Χολ (59′ Σουμαρέ) – Τετέ (75′ Πρατ), Μάντισον, Μπαρνς – Ιανάτσο (75′ Βάρντι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.