Σέλουκ: «Ολα διαφανή με τον Γιάγια Τουρέ»

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ, μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ όταν ο τελευταίος, αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και μετέπειτα στην Μάντσεστερ Σίτι, αρνήθηκε ότι έλαβε οποιαδήποτε «μυστική» πληρωμή από τον αγγλικό σύλλογο.

Η τοποθέτηση του Σέλουκ, έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ενημέρωση από την Premier League, πως η διοίκηση της Σίτι κατηγορείται για εκατοντάδες παραβάσεις κανονισμών που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση, τις οποίες και θα εξετάσει άμεσα μία ανεξάρτητη επιτροπή.

«Ολα ήταν διαφανή, δεν υπήρχε τίποτα από… πίσω. Με ενδιαφέρει να δω τι θα γίνει, γιατί ήταν έκπληξη για εμένα. Ο Γιάγια πλήρωσε φόρους για όλα τα ποσά. Και όλα ήταν διαφανή», είπε χαρακτηριστικά ο Σελουκ, μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα « Guardian».

Οσον αφορά στους διοικούντες τον σύλλογο του Μάντσεστερ, αρνούνται οποιαδήποτε αδικοπραγία και τόνισαν ότι «χαιρετίζουν την επανεξέταση αυτού του θέματος από μια ανεξάρτητη επιτροπή, προκειμένου να εξετάσει αμερόληπτα το σύνολο των αδιάψευστων στοιχείων που υπάρχουν για την υποστήριξη της θέσης τους».

Υπενθυμίζεται, ότι ο διεθνής μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, ανήκε στην Σίτι από το 2010 έως το 2018 και με τα «χρώματα» της αγγλικής ομάδας, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, το FA Cup και δύο Λιγκ Καπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.