Τότεναμ: Τα…τρελά ρεκόρ του Χάρι Κέιν (pic+vid)

Ο Χάρι Κέιν έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης που σημείωσε 200 γκολ στην Premier League και στη μεγαλειώδη αυτή πορεία είτε ισοφάρισε είτε ξεπέρασε αρκετά αξιοσημείωτα ρεκόρ.

Σκοράροντας για την Τότεναμ στην εντός έδρας νίκη της Κυριακής επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Κέιν ενώθηκε με τους Άλαν Σίρερ και Γουέιν Ρούνεϊ στο «200 Club». Ωστόσο, ο Κέιν ήταν ο πιο γρήγορος από τους τρεις που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό-ορόσημο. Τα κατάφερε στην 304η εμφάνισή του, τρεις λιγότερες από ότι χρειάστηκε ο Σίρερ, ενώ για τον Ρούνεϊ ήρθε στον 462ο αγώνα του.

Αυτό είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα, αλλά είναι είναι ένα από τα πολλά, του επιθετικού των “Spurs”, καθώς ρίχνουμε μια ματιά σε πολλά ακόμα εντυπωσιακά στατιστικά, που τον βοήθησαν να φτάσει τα 200 τέρματα.

Δεν “βλέπει” αντιπάλους
Ο Κέιν έχει σκοράρει απέναντι και στις 32 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην Premier League.

Ήρωας των χατ-τρικ
Ο επιθετικός των “Σπερς” έχει καταγράψει συνολικά οκτώ χατ-τρικ στην Premier League, τον τέταρτο από κοινού υψηλότερο αριθμό. Αλλά έχει σημειώσει τρία γκολ σε διαδοχικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σε δύο περιπτώσεις. Τον Μάιο του 2017 και τον Δεκέμβριο του 2017. Είναι ο μόνος παίκτης που πέτυχε το κατόρθωμα, περισσότερες από μία φορές.

Αδύναμο πόδι, κανένα πρόβλημα
Μαζί με τον συμπαίκτη του, τον Σον, ο Κέιν κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στην Premier League, με το αδύναμο πόδι του. Ο Κέιν έχει πετύχει 40 γκολ με το αριστερό του πόδι, όσα και ο Νοτιοκορεάτης.

Το έτος του ρεκόρ
Το 2017, ο Κέιν πέτυχε ρεκόρ 39 γκολ, τα περισσότερα γκολ σε ένα μόνο ημερολογιακό έτος στην ιστορία της Premier League.

Απόλαυση να παίζει ντέρμπι
Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κέιν είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε αγώνες ντέρμπι της Premier League στο Λονδίνο, σημειώνοντας 48 γκολ σε 75 αγώνες.

Τα πέναλτι; Άφθονα
Έχει σκοράρει επτά πέναλτι στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου εναντίον της Άρσεναλ, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον παίκτη.

Δεν έχει θέμα. Σκοράρει σε όλα τα Στάδια!
Ο Κέιν είναι ένας από τους δύο παίκτες που έχουν τουλάχιστον 20 γκολ στην Premier League,σε τρεις διαφορετικούς χώρους. Έχει σκοράρει 38 στο “White Hart Lane”, 35 στο “Tottenham Hotspur Stadium” και 21 στο “Wembley”. Ο μόνος άλλος παίκτης που το έκανε, είναι ο Λες Φέρντιναντ, ο οποίος πέτυχε τουλάχιστον 20 τέρματα, στο “Loftus Road”, στο “St James’ Park” και στο |White Hart Lane”.

Γιορτινά κατορθώματα
Ο Κέιν είναι ο πρώτος σκόρερ της Premier League, στη Boxing Day με 10 γκολ, ενώ έχει τα περισσότερα γκολ, με πέντε, την Πρωτοχρονιά.

Δείτε εδώ τα καλύτερα γκολ του αρχηγού της Τότεναμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.