Νότιγχαμ: Καλή κίνηση με Φελίπε από Ατλέτικο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται ότι κερδίζει τη "μάχη" από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και θα κάνει δικό της τον αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Φελίπε.

Αυτή η είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η αγγλική ομάδα είναι τώρα κοντά στο να έρθει σε μια πλήρη συμφωνία με την Ατλέτικο. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, προσπαθεί να φέρει έναν νέο κεντρικό αμυντικό, πριν από την λήξη της προθεσμίας, την Τρίτη. Ο Κούπερ, έθεσε μια από τις προτεραιότητές του να ενισχύσει τις επιλογές του στο κέντρο της άμυνας και τώρα φαίνεται να έχει βρει τον άνθρωπο του, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία ήταν σε κίνδυνο το απόγευμα της Δευτέρας, με το καθυστερημένο ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν.

Ο 33χρονος θα προσθέσει άφθονη εμπειρία κορυφαίου επιπέδου στην άμυνα της Νότιγχαμ, η οποία έχει αποδειχτεί αναποτελεσματική μέσα στην περίοδο. Το μοναδικό ερωτηματικό σε αυτή τη μεταγραφή, είναι ότι ο Βραζιλιάνος, έχει παίξει μόλις 283 λεπτά ποδοσφαίρου σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και γι’ αυτό θα πρέπει να βρει γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό και να προσαρμοστεί σε μικρό χρονικό διάστημα στις τεράστιες απαιτήσεις που έχει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Φελίπε έχει πραγματοποιήσει συνολικά 113 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ατλέτικο και ήταν βασικό μέλος, όταν η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατέκτησε τον τίτλο στη La Liga το 2020/21. Ο Βραζιλιάνος είναι μια από τις πολλές μεταγραφές που η Φόρεστ ελπίζει να κάνει πριν από την προθεσμία της Τρίτης, με τον μέσο της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ Τζόντζο Σέλβεϊ να είναι ο πρώτος που θα έρθει.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιθυμεί επίσης μια συμφωνία δανεισμού, για τον τερματοφύλακα της Παρί, Κέιλορ Νάβας, αν και αυτή η υπόθεση φαίνεται περίπλοκη, καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας μοιάζουν απρόθυμοι να εγκρίνουν αυτή τη “μετακόμιση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.