Μπόρνμουθ: Πλησιάζει ο Τζανιόλο

Ιταλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι ο ατζέντης του Νίκολο Τζανιόλο έχει ραντεβού με τους διευθυντές της Μπόρνμουθ , με τον Ιταλό διεθνή πιθανότατα ανοιχτό σε μεταγραφή.

Ο Τζανιόλο δεν περνάει καλά στην πρωτεύουσα και ζήτησε να φύγει από τη Ρόμα τον Ιανουάριο με την ελπίδα ότι θα ενταχθεί στη Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην προσφορά από την Μπόρνμουθ και πλέον είναι εκτός διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, οι ιδιοκτήτες της Ρόμα απείλησαν τον Τζανιόλο ότι δεν θα έπαιζε ξανά για τους Τζιαλορόσι αν έμενε στον σύλλογο τον Ιανουάριο. Ο Τζανιόλο προπονείται με τους συμπαίκτες του κανονικά και από ώρα σε ώρα ο μάνατζερ του θα μιλήσει με τους διευθυντές της αγγλικής ομάδας. Υπάρχουν πάντως αντικρουόμενες αναφορές για τον μισθό που προσφέρει η ομάδα της Premier League στον Ιταλό.

Η Μπόρνμουθ έχει προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν συν πρόσθετα, ενώ οι Ιταλοί πιστεύουν ότι ο μισθός του παίκτη στην Αγγλία θα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν πως σκέφτεται από τώρα να ενταχθεί στην Μπόρνμουθ, ενώ άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η απόφαση του παίκτη εξαρτάται από τα χρήματα και το αθλητικό έργο που προσφέρει η ομάδα της Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.