Φούλαμ: Θέλει Μίτροβιτς ο Λούκιτς

Η Φούλαμ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Σάσα Λούκιτς από το Τορίνο και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, μπορεί να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία για 12 εκατομμύρια ευρώ.

Πολλές αναφορές στην Ιταλία ισχυρίστηκαν πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια ευρώ πρόσθετα για τον διεθνή Σέρβο. Οι Ιταλοί πιστεύουν ότι μια συμφωνία μπορεί να οριστικοποιηθεί σύντομα, καθώς οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών προχωρούν. Ο Λούκιτς ζήτησε να φύγει από το Τορίνο τον περασμένο Αύγουστο, λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του στη σεζόν κόντρα στη Μόντσα. Ο 26χρονος επιθυμεί να παίξει μαζί με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Σερβίας Αλεξάντερ Μίτροβιτς κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Για αυτόν τον λόγο, του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και του απεγκλωβίστηκε από την ομάδα, αλλά στη συνέχεια εισήχθη ξανά αφού ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή Ιβάν Τζούριτς. Ωστόσο, οι συζητήσεις για νέα συμφωνία δεν έχουν προχωρήσει και με το συμβόλαιο που λήγει σε 18 μήνες, η Τορίνο είναι ανοιχτή να πουλήσει τον μέσο της, ειδικά αφού εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Ιβάν Ίλιτς από την Ελλάς Βερόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.