Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Ρόι Κιν “βαθμολογεί” τον Βέγχορστ

Ο Bάουτ Βέγχορστ πέτυχε το πρώτο του γκολ για το νέο του σύλλογο στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Carabao Cup εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ την Τετάρτη.

Ο Ρόι Κιν πιστεύει ότι ο 30χρονος Ολλανδός, θα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν, με τουλάχιστον πέντε γκολ.
Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να αποκτήσει έναν νέο επιθετικό, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχύσει τις επιλογές του Έρικ τεν Χαγκ, αλλά είχε περιορισμένο μπάτζετ για να το κάνει μετά τις τεράστιες δαπάνες του καλοκαιριού. Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε μια κίνηση για τον επιθετικό της Μπέρνλι, Bάουτ Βέγχορστ.

Δεν ήταν εύκολη η συμφωνία, καθώς ο Ολλανδός ήταν δανεικός στην Μπεσίκτας και με την Μπέρνλι να μην είχε επιλογή ανάκλησης του παίκτη, ο τουρκικός σύλλογος ήταν απρόθυμος να αφήσει τον πρώτο σκόρερ του να φύγει. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε τελικά να κάνει τη μεταγραφή και μπορεί να αποδειχτεί σοφή κίνηση, ειδικά με την απουσία του τραυματία Άντονι Μαρσιάλ.

Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ Ρόι Κιν εξήγησε, τι πρέπει να κάνει ο επιθετικός για να έχει θετικό πρόσημο στο πέρασμα του.
Εάν μπορεί να σκοράρει πέντε ή έξι γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα ήταν μια καλή συμφωνία για όλους. Η Γιουνάιτεντ έχει την ευκαιρία να τον δει, είναι μια συμφωνία δανεισμού, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική δέσμευση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νομίζω ότι έπρεπε να βάλει αυτό το στοίχημα. Ο Ρονάλντο έφυγε και ο Μαρσιάλ είναι τραυματίας, χρειάζεσαι ένα καλό σώμα εκεί (στην επίθεση)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.