Σάουθαμπτον-Άστον Βίλα 0-1: Ούτε το…drone σταμάτησε την Άστον Βίλα (hls)

Σε παιχνίδι που σημαδεύτηκε από διακοπή εξαιτίας πτήσης ενός drone, η ομάδα του Έμερι πέτυχε την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη της ανεβαίνοντας στη βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο στο “Σεντ Μέρις” θα είχε ξεχαστεί αρκετά γρήγορα για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά η εμφάνιση ενός drone στο 41′ το οποίο έκανε πτήση στον εναέριο χώρο του γηπέδου με το ματς σε πλήρη εξέλιξη, έδωσε ξεχωριστό χρώμα σε μια κατά τα άλλα άχρωμη παρουσία τόσο της Σάουθαμπτον όσο και της Άστον Βίλα.

Ο διαιτητής διέκοψε άμεσα την αναμέτρηση με τους παίκτες να οδηγούνται στα αποδυτήρια και να επιστρέφουν ύστερα από 5 λεπτά, μετά την απομάκρυνση του drone. 

Η ομάδα του Έμερι είχε τον πλήρη έλεγχο με κατοχή άνω του 70%, αλλά εξαιρουμένης μιας διπλής ευκαιρίας με τους Ράμζι και Μπέιλι στο 30′ οι φιλοξενούμενοι ήταν φλύαροι και ανούσιοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με την Άστον Βίλα να έχει την κατοχή, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο προβάδισμα με τον Μαρτίνες να αρνείται το γκολ στον Άρμστρονγκ στο 62′.

Ορθώς ο διαιτητής ακύρωσε γκολ των “Αγίων” στο 65′ για φάουλ του Ελιουνούσι στον Ράμζι και τελικώς στο 77′ ο Γουότκινς με το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα διαμόρφωσε το τελικό 0-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντόουγκλας Λουίζ.

Η Βίλα έχει πλέον 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα επί των ημέρων του Έμερι με τους “Αγίους” να παραμένουν ουραγοί.

Σάουθαμπτον (Τζόουνς): Μπαζούνου, Λιάνκο, Τσάλετα-Τσαρ (84′ Τζενέπο), Σαλίσου, Γουόκερ-Πίτερς, Λάβια (61′ Ελιουνούσι), Ντιαλό, Άρμστρονγκ (84′ Όρσιτς), Γουόρντ-Πράουζ (αρχ.), Ιντόζι (62′ Περό), Άνταμς (61′ Μαρά)

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνες (αρχ.), Γιανγκ, Κόνσα, Μινγκς, Μορένο, Μπέιλι (81′ Κας), Ντόουγκλας Λουίζ (88′ Ντεντόκερ), Καμαρά, Μπουένδια (69′ Κοουτίνιο), Ράμζι, Γουότκινς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.