Γουέστ Χαμ-Έβερτον 2-0: Πήρε το ντέρμπι παραμονής με σούπερ Μπόουεν! (vids)

«Ανάσα» για τους γηπεδούχους, στον... βαθμολογικό πάτο οι φιλοξενούμενοι!

Ο «θάνατος σου η ζωή μου» ήταν το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Έβερτον, που βρήκε νικητές τα Σφυριά με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζάροντ Μπόουεν, ο οποίος «έβαλε την υπογραφή» του από το πρώτο ημίχρονο στο παρθενικό τρίποντο της ομάδας του στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023. Ο Άγγλος εξτρέμ ήταν ο άνθρωπος που αρχικά άνοιξε το σκορ στο 34′ και εν συνεχεία έκανε και το 2-0 στο 42′.

Τα γκολ του:

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και είχαν τις δικές τους στιγμές για να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Πάραυτα οι γηπεδούχοι άγγιξαν και τρίτο τέρμα στο 65′, με το δοκάρι του Έμερσον!

Με αυτό το τρίποντο η Γουέστ Χαμ ξέφυγε (για την ώρα) από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας τους 18 βαθμούς και παράλληλα έδωσε… ανάσα στον προπονητή της, Ντέιβιντ Μόγες, καθώς πριν από το ματς κυκλοφορούσαν σενάρια απομάκρυνσής του από τον πάγκο, εφόσον δεν έπαιρνε αυτό το παιχνίδι.

Αντίθετα… μονόδρομος μοιάζει η αλλαγή τεχνικού στην Έβερτον, μιας και ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ είναι τελευταίος (μαζί με τη Σαουθάμπτον) με 15 βαθμούς και ένα εκ των φαβορί για υποβιβασμό με βάσει της εικόνας του στο γήπεδο. Έτσι όλα δείχνουν πως οι… ώρες του Φρανκ Λάμπαρντ στα Ζαχαρωτά είναι μετρημένες!

Η ταυτότητα του ματς:

Premier League: 21η αγωνιστική, «London Stadium»

Διαιτητής: Άτγουελ

Κίτρινες: 50′ Πακετά – 68′ Ταρκόφσκι

Σκόρερ: 34΄, 42′ Μπόουεν

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Μόγες): Φαμπιάνσκι, Ζουμά, Ογμπόνα, Αγκέρντ, Έμερσον (82′ Τζόνσον), Πακετά (72′ Σούτσεκ), Ράις, Τσουφάλ, Μπόουεν, Μπενραχμά (82′ Ντάουνς), Αντόνιο (72′ Ινγκς)

ΕΒΕΡΤΟΝ (Λάμπαρντ): Πίκφορντ, Ταρκόφσκι, Κόαντι, Μίνα, Κόουλμαν (46′ Ντέιβις), Ονανά, Γκεγέ, Μικολένκο (46′ ΜακΝιλ), Γκρέι, Ιγουόμπι, Κάλβερτ-Λιούιν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.