Κρ. Πάλας – Μάντσεστερ Γ. 1-1 : Ποίημα Ολίσε, τέλος στο σερί (hls)

Η Κρίσταλ Πάλας με καταπληκτικό φάουλ του Ολίσε πήρε την ισοπαλία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-1 βάζοντας τέλος στο σερί νικών της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Από την αρχή του αγώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή της μπάλας απέναντι σε μια Κρίσταλ Πάλας που γνώριζε ότι δεν πρέπει να της δώσει χώρους για να τρέξει.

Η Γιουνάιτεντ είχε τελικές προσπάθειες αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Στο 40ο λεπτό, την πρώτη φορά που χρειάστηκε ο Ντε Χέα έστειλε με σπουδαία επέμβαση την μπάλα στο δοκάρι μετά το σουτ του Εντουάρντ.

Και ακολούθησε το γκολ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε (44′) μετά από την έβδομη ασίστ του Έρικσεν φέτος και η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε. Στα προηγούμενα δέκα ματς που είχε ανοίξει το σκορ, έφτασε στην νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ έριξε τον ρυθμό της σκεπτόμενη και το ντέρμπι που ακολουθεί με την Άρσεναλ. Κινδύνευσε στο 75ο λεπτό αλλά και πάλι ο Ντε Χέα ήταν εκεί για να σταματήσει την κεφαλιά του Γκεΐ.

Δεν τα κατάφερε όμως στο καταπληκτικό φάουλ του Ολίσε (90+1) στις καθυστερήσεις και η Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά φέτος, σε παιχνίδι που προηγήθηκε δεν κατάφερε να νικήσει καθώς το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Κρ. Πάλας : Γκουάιτα – Κλάιν, Ρίτσαρντς, Γκεΐ, Μίτσελ – Ντουκουρέ (71′ Σλουπ), Χιουζ (84′ Μιλιβογεβιτς) – Ολίσε, Εντουάρντ (71′ Αγιού), Ζάχα – Ματέτα (56′ Έζε)

Μάντσεστερ Γ. : Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο – Κασεμίρο, Έρικσεν (83′ Φρεντ) – Αντονι (70′ Γκαρνάτσο), Μ. Φερνάντες, Ράσφορντ – Βέγκχορστ (69′ ΜακΤόμινεϊ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.