Ντόμινικ Λιβάκοβιτς: Πλησιάζει στην Premier League!

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, έγινε πρωτοσέλιδο πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, ως αποτέλεσμα των εκπληκτικών εμφανίσεων του με την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με το Media Foot στη Γαλλία, οι εκπληκτικές εμφανίσεις του 27χρονου στο Κατάρ, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λιντς, η οποία έχει έρθει σε επαφή με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για μια συμφωνία 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον διεθνή Κροάτη.

Ο Λιβάκοβιτς ήταν σχετικά άγνωστος, πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ακόμη και τώρα, μπορεί να μην γνωρίζετε πάρα πολλά για τον άνθρωπο που βοήθησε την Κροατία να νικήσει τη Βραζιλία.
Ο γεννημένος στο Ζαντάρ διεθνής τερματοφύλακας προσφέρθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Λέστερ το καλοκαίρι, αλλά και οι τρεις ομάδες της Premier League, σύμφωνα με το «The Athletic», απέρριψαν την ευκαιρία. Τώρα η τριάδα αυτή, πιθανότατα θα αναθεματίζει, για τη λάθος απόφαση.

Αυτή τη σεζόν ο Λιβάκοβιτς κράτησε μόλις δύο φορές την εστία του ανέπαφη, σε 16 εμφανίσεις με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο κροατικό πρωτάθλημα .Ωστόσο, το νούμερο 40 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έλαβε την πρόσκληση από τον Ζλάτκο Ντάλιτς και παρά το γεγονός ότι είχε μείνει στον πάγκο σε ολόκληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, άρπαξε την ευκαιρία και με τα δύο χέρια.

Όπως προαναφέρθηκε, η Λιντς έχει έρθει σε επαφή με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε μια συμφωνία 10 εκατομμυρίων ευρώ, εν μέσω αμφιβολιών για το μέλλον του Ιλάν Μελιέ, ο οποίος είναι το νούμερο 1 στο «Elland Road». Πάντως η Λιντς μπορεί να αποδειχτεί άτυχη, αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που έρχονται από τη Γερμανία, ότι μετά τον τραυματισμό του Νόιερ στις διακοπές του, που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, η Μπάγερν θα στραφεί στην απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.