Φούλαμ: Κινείται δυναμικά για τον Ρικ Κάρσντορπ (pic)

Ο Ρικ Κάρσντορπ φαίνεται ότι θα αποχαιρετήσει τη Ρόμα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η Φούλαμ ετοιμάζεται να κάνει συγκεκριμένη προσφορά.

Ο ειδικός στις μεταγραφές Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έχει τις σχετικές πληροφορίες. Η σχέση του 27χρονου Ολλανδού με τον προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο, βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο στην ιταλική πρωτεύουσα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός τον κατηγόρησε δημοσίως ότι δεν είναι επαγγελματίας, καλώντας τον να φύγει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο.

 Ο Κάρσντορπ δεν εντάχθηκε στην ομάδα της Ρόμα για την προετοιμασία στην Ιαπωνία και  όπως αναφέρθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο, η Ρόμα ελπίζει να βρει νέα ομάδα για τον Κάρσντορπ τον Ιανουάριο και ο πιο ενδιαφερόμενος σύλλογος αυτή τη στιγμή είναι η Φούλαμ, η οποία πρόκειται να στείλει μια συγκεκριμένη προσφορά για τον Ολλανδό μετά το τέλος του Μουντιάλ στο Κατάρ.  Άλλοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι είναι η Τορίνο και η Λιλ, που και οι δύο έχουν αρχίσει να εξερευνούν μια ενδεχόμενη προσέγγιση, αλλά και οι δύο ομάδες ελπίζουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό και όχι με οριστική συμφωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.