Μάντσεστερ Γιουνάτεντ: Τι συμβαίνει με τον «ντεφορμέ» Σάντσο

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν ταξίδεψε στο Κατάρ, αλλά ούτε θα πάρει μέρος στην περιοδεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία.

Ο Άγγλος θα μείνει πίσω για να εργαστεί σε ένα ατομικό πρόγραμμα «ως μέρος μιας διαδικασίας για να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδό του». Η Γιουνάιτεντ θα περάσει μια εβδομάδα στην Ισπανία για μια μίνι περιοδεία εκμεταλλευόμενη την διακοπή λόγω παγκοσμίου κυπέλλου, παίζοντας φιλικά με την Κάδιθ και την Μπέτις. Ο Ολλανδός προπονητής Έρικ Τεν Χαχ, δεν έχει στην διάθεση του 13 παίκτες της πρώτης ομάδας λόγω του μουντιάλ, ενώ ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ, ο οποίος έχασε μια θέση στην ομάδα των «Τριών Λιονταριών» του Γκάρεθ Σάουθγκειτ, δεν θα είναι επίσης παρών. Ο 22χρονος εντοπίστηκε πρόσφατα να προπονείται με την ολλανδική ερασιτεχνική ομάδα OJC Rosmalen, σύμφωνα με πληροφορίες, με ειδικούς ανθρώπους που προτείνει ο Τεν Χαχ.

Η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την Κυριακή στην ιστοσελίδα της: “Ο Τζέιντον Σάντσο συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης ως μέρος μιας διαδικασίας για να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδό του. Ο σύλλογος τον υποστηρίζει πλήρως σε αυτό.” Ο Σάντσο από την άλλη το υποστηρίζει;

Φέτος τα νούμερα είναι πεσμένα…‘Εχει σημειώσει τρία γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ σε 14 παιχνίδια (12 εκκινήσεις στο αρχικό σχήμα) αυτή τη σεζόν, έχοντας πετύχει μόνο πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 38 παιχνίδια (27 εκκινήσεις) την περασμένη σεζόν μετά από μετακόμιση 73 εκατομμυρίων λιρών (85 εκατ. ευρώ) από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Γιουνάιτεντ θα είναι επίσης χωρίς την αμυντική τριάδα των Άξελ Τουανζέμπε, Άαρον Γουάν Μπισάκα και Μπράντον Ουίλιαμς στην Ισπανία, καθώς συνεχίζουν τις αποθεραπείες από τραυματισμούς. Ο Τεν Χαχ θα έχει όμως μαζί του, τους Νταβιντ Ντε Χέα, Φαν Ντε Μπεκ και Αντονι Μαρσιάλ που δεν κλήθηκαν για το μουντιάλ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση για το EFL Cup στις 21 Δεκεμβρίου, όταν υποδέχονται την Μπέρνλι για τον τέταρτο γύρο, πριν συνεχίσουν την εκστρατεία τους στην Premier League εντός έδρας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 27 Δεκεμβρίου.

Η καριέρα του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ είναι τουλάχιστον ταραχώδης. Δυσκολεύτηκε να επηρεάσει την περασμένη σεζόν, με τις περιόδους καλής φόρμας να πνίγηκαν από τις χαμηλές επιδόσεις. Αυτή η σεζόν δεν ήταν διαφορετική και μετά από ένα καλό ξεκίνημα, όπου σκόραρε στην σπουδαία νίκη εναντίον της Λίβερπουλ (2-1) δυσκολεύτηκε να κατακτήσει θέση στο αρχικό σχήμα και στη συνέχεια αποκλείστηκε και από Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σάντσο περνάει δύσκολα στο Ολντ Τράφορντ από τότε που υπέγραψε, έχοντας μέχρι στιγμής αποτύχει να επαναλάβει τα επίπεδα που έφτασε στη Βεστφαλία και στην Μπουντεσλίγκα. Τώρα θα παραμείνει στην Αγγλία, καθώς οι συμπαίκτες του ταξιδεύουν σε όλη την ήπειρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.