Κριστιάνο: «Πολύ δύσκολη περίοδος όταν πέθανε ο γιος μου»

H συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν είχε μπόλικο συναίσθημα καθώς και κριτική στις επιλογές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πολυσυζητήμενη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Talk TV, με τον Πορτογάλο να αναφέρεται τόσο στην περίοδο που πέθανε ο γιος του, όσο και στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν δύσκολο να επιστρέψω μετά το θάνατο του γιου μου, αλλά όπως πάντα είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου. Η Χεορχίνα μου είπε να συνεχίσω να παίζω και είχε δίκιο, ήταν κάτι που με βοήθησε.

Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, μετά από εκείνη που έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη φορά που ταυτόχρονα ένιωθα χαρούμενος (σ.σ.για τη γέννηση του άλλου δίδυμου υιού) και δυστυχισμένος για το θάνατο του ενός. Δεν ήξερα εάν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Έχω πάντα δίπλα μου τις στάχτες του υιού μου όπως και του πατέρα μου σε ένα μικρό ιερό. Τους μιλάω συνεχώς.

Από τότε που έφυγε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπήρξε εξέλιξη. Πώς είναι δυνατόν ένας σύλλογος σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απολύει τον Σόλσκερ και μετά να προσλαμβάνει έναν αθλητικό διευθυντή σαν τον Ραλφ Ράνγκνικ; Δεν ήταν καν προπονητής! Ήταν μια αστεία απόφαση, για να είμαι ειλικρινής. Ουδείς τον είχε ακουστά…

Είναι σαν να έχει σταματήσει το ρολόι για τον σύλλογο. Δεν το πίστευα! Δυστυχώς σε πολλούς τομείς η Γιουνάιτεντ έχει μείνει πίσω συγκριτικά με Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, στις οποίες αγωνίστηκα.

Όντως έφτασα μια ανάσα από τη Σίτι, αλλά το παρελθόν μου με τη Γιουνάιτεντ, η ιστορία μου, η σχέση μου με τον σερ Άλεξ με έφεραν πίσω.

Αυτόν που θαυμάζω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή είναι ο Νταλότ. Είναι top επαγγελματίας. Όπως και οι Λισάνδρο Μαρτίνες και Κασεμίρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.