Γκουαρδιόλα: «Εξαιρετικός στα αποδυτήρια ο Μεντί, αλλά…»

Το μήνυμα του πολύπειρου τεχνικού στη δίκη του άλλοτε ποδοσφαιριστή του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε τη Δευτέρα (14/11) ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μπεντζαμίν Μεντί στη δίκη του Γάλλου αμυντικού για βιασμούς τεσσάρων γυναικών, περιγράφοντας το χαρακτήρα του 28χρονου Γάλλου.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ήμασταν εντυπωσιασμένοι όταν τον υπογράψαμε. Όταν κάποιος αντιμετωπίζει τραυματισμούς, μερικές φορές τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτόν. Είναι πραγματικά ένα καλό παιδί, θα έλεγα πως είναι γενναιόδωρος. Θυμάμαι πως όταν ήμασταν όλοι και κάποιος ζητούσε χάρη, ήταν πρόθυμος να την κάνει όταν μπορούσε», τόνισε ο Γκουαρδιόλα προς το δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης, συμπληρώνοντας:

«Πιστεύω ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στην ομάδα μας και ήταν χαρούμενος να βοηθάει τους άλλους. Ήταν ένα αστείο παιδί που η καρδιά του ήταν πιο ευτυχισμένη όταν ήταν στα αποδυτήρια παρά στο γήπεδο. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα μας δέθηκε μαζί της. Είναι δύσκολο να βρεις άτομο στα αποδυτήρια που να μιλήσει άσχημα για τον Μεντί.

Μπορώ να πω, ότι δεν μπορώ να δω τους παίκτες. Μπορώ να ελέγξω τους παίκτες μου όταν είναι μαζί στις προπονήσεις, αλλά στην ιδιωτική ζωή τους δεν ξέρω τι κάνουν. Δεν ακολουθώ τους παίκτες στα social media οπότε δεν κάνω τι κάνουν όταν δεν βρίσκονται στις προπονήσεις ή στους αγώνες. Δεν είμαι πατέρας του.

Απαιτούσα το μάξιμουμ από τον παίκτη και κάποιες φορές τα κατάφερνε και άλλες όχι. Ήταν πάντως ένα άτομο που εύκολα μπορούσες να συνεννοηθείς μαζί του. Δεν είμαι χαρούμενος για αυτό που του συνέβη».

Ερωτηθείς τέλος, για το αν είναι ενήμερος για τα σεξουαλικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Μεντί αποδεχόμενος να καταθέσει, ο Γκουαρδιόλα απάντησε: «Ο Μεντί μού ζήτησε να βρεθώ εδώ απέναντί σας και για αυτό το λόγο είμαι εδώ…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.