Κριστιάνο: «Με πρόδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δε σέβομαι τον Τεν Χάαγκ!»

Σε ατάκες.... φωτιά προχώρησε ο Πορτογάλος σε συνέντευξή του!

Λόγια που θα συζητηθούν έντονα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι, «δε σέβομαι τον Έρικ Τεν Χάαγκ επειδή κι εκείνος δεν μου δείχνει σεβασμό. Αν δεν με σεβαστείς, δεν θα σε σεβαστώ».

Ακόμη υποστήριξε πως νιώθει προδομένος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ανέφερε πως «με κατηγορούν για όλα όσα πάνε στραβά στην ομάδα, νιώθω σαν το… μαύρο πρόβατο. Κάποιοι δεν με θέλουν στην ομάδα, όχι μόνο φέτος, από τα προηγούμενα χρόνια.

Οι οπαδοί πρέπει να μάθουν την αλήθεια, θέλω το καλύτερο για την ομάδα, γι’ αυτό ήρθα. Αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν μας βοηθούν να φτάσουμε στο επίπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ, πλέον και της Άρσεναλ. Θα έπρεπε να είμαστε στην κορυφή αλλά δυστυχώς δεν είμαστε».

Σχόλιο υπήρξε και για τον Ραλφ Ράνγκνικ, για τον οποίο ο 37χρονος είπε: «Όταν δεν είσαι καν προπονητής, πώς θα είσαι το αφεντικό της Γιουνάιτεντ; δεν τον είχα ακούσει καν».

Τέλος απάντησε και στην κριτική που δέχτηκε πρόσφατα από τον άλλοτε συμπαίκτη του, Γουέιν Ρούνεϊ, λέγοντας πως, «δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο πολύ. Ίσως επειδή έχει αποσυρθεί ενώ εγώ ακόμα παίζω στο υψηλό επίπεδο. Και δεν θα πω ότι είμαι πιο ωραίος από αυτόν… Που είναι αλήθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.