Γκουαρντιόλα: «Γουόκερ και Φίλιπς μπορεί να προλάβουν το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Οι Άγγλοι διεθνείς, Κάιλ Γουόκερ και Κάλβιν Φίλιπς, είναι πιθανό να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ (20/11-18/12), όπως δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι Άγγλοι διεθνείς, Κάιλ Γουόκερ και Κάλβιν Φίλιπς, είναι πιθανό να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ (20/11-18/12), όπως δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γουόκερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ ο Φίλιπς έχει μείνει εκτός δράσης λόγω προβλήματος στον ώμο. Οι δύο άσοι της Σίτι «δίνουν μάχη με το χρόνο» για να είναι έτοιμοι, πριν η Αγγλία κάνει πρεμιέρα στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ εναντίον του Ιράν στις 21 Νοεμβρίου.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η οποία θα αντιμετωπίσει επίσης την Ουαλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του γκρουπ, έφτασε το 2018 στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Είναι πιθανό να είναι έτοιμοι» είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τις προθέσεις του Γκάρεθ. Μιλάει με τους παίκτες και τους γιατρούς τακτικά. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμένα. Αυτό που ακούω στα αποδυτήρια είναι ότι μπορούν να είναι έτοιμοι».

Ερωτηθείς αν ο Γουόκερ και ο Φίλιπς θέλουν να επιστρέψουν… απεγνωσμένα, ο Γκουαρντιόλα απάντησε: «Θα έλεγα ναι. Δεν παίζεις Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε εβδομάδα».

Η Σίτι θα υποδεχθεί αύριο τη Σεβίλη, στον τελευταίο αγώνα της για τους ομίλους του Champions League, έχοντας ήδη προκριθεί στους «16» ως πρώτη του 8ου ομίλου.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι πιθανότατα θα κάνει αλλαγές για την αναμέτρηση, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος απουσίασε και από την εκτός έδρας νίκη (1-0) στο πρωτάθλημα με τη Λέστερ το περασμένο Σάββατο.

«Αισθάνεται καλύτερα, αλλά ακόμα όχι 100%, οπότε δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα τον έχουμε απέναντι στη Φούλαμ (το Σάββατο)» είπε ο Γκουαρντιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.