Άρσεναλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 5-0: «Κανονιά» κορυφής (hls)

Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με 5-0 και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στο -2 την Μάντσεστερ Σίτι. Σπουδαία εμφάνιση από τον Ρις Νέλσον, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ στο παιχνίδι.

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Emirates» για την 14η αγωνιστική της Premier League. Οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν εύκολα με 5-0 την ομάδα του Στιβ Κούπερ.

Στο 6ο λεπτό ο Μαρτινέλι ανοίγει το σκορ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σάκα, κέρδισε εύκολα τον Χέντερσον για το 1-0. Οι γηπεδούχοι αφιέρωσαν το γκολ στον Πάμπλο Μάρι, ο οποίος αναρρώνει από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε σε εμπορικό κέντρο της Ιταλίας. Στο 20′ η Άρσεναλ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Τζάκα γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Μαρτινέλι έκανε το πλασέ αλλά ο Λόντι την σταμάτησε πανω στη γραμμή. Η Νότιγχαμ Φόρεστ στο 44ο λεπτό έκανε την πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Κουγιατέ πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλση φάουλ του Γκιμπς-Γουάιτ αλλά ο Ράμσντεϊλ με έξοδο πρόλαβε τον Αβονίγι.

Η Άρσεναλ μπήκε… «φουριόζα» στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49′ ο Νέλσον έκανε αρχικά το σουτ μέσα από την περιοχή του Χέντερσον, ο γκολκίπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ απέκρουσε, στην επαναφορά ο 22χρονος έγραψε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Νέλσον σκόραρε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο παιχνίδι για το 3-0. Στο 57′ ο Πάρτεϊ με φανταστικό πλασέ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ύστερα από ασίστ του Νέλσον. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Όντεγκαρντ με πολύ δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή κεραυνοβολεί τον Χέντερσον. 

Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στην κορυφή με 31 βαθμούς, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει τελευταία με 9. H Άρσεναλ την επόμενη αγωνιστική «κοντράρεται» με την Τσέλσι (06/11, 14:00, NS), ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Μπρέντφορντ (05/11, 17:00).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα, 4-3-3): Ραμαντέιλ, Γουάιτ, Γκαμπριέλ, Σαλίμπα (75′ Τιρνεϊ), Τομιγιάσου (63′ Σέντρικ), Παρτεϊ, Τσάκα (75′ Ενκέτια) , Σάκα (27′ Νέλσον), Όντεγκααρντ, Ζεσούς, Μαρτινέλι (63′ Βιέιρα).

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ, 4-3-3): Χέντερσον, Οριέ, Κουκ, ΜακΚένα, Λόντι (63′ Γουίλιαμς), Κουγιατέ, Φρόιλερ, Γέιτς, Λίνγκαρντ (56′ Τζόνσον), Αβονίγι (63′ Γουόραλ), Γκιμπς-Γουάιτ (56′ Ντένις).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.