Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-1: Χαλάρωσε και το πλήρωσε (hls)

Η Άρσεναλ προηγήθηκε κόντρα στη Σαουθάμπτον αλλά τελικά άφησε δύο πόντους στο «Σεντ Μέρις» για την πρώτη ισοπαλία της σεζόν.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα παραμένει πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 11 αγώνες, αλλά πλέον είναι μόλις δύο πόντους μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι, μοιράζοντας τους βαθμούς στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 27 παιχνίδια.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Σαουθάμπτον από την άλλη έμεινε τρίτη αγωνιστική αήττητη και παραμένει έστω και οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

H Άρσεναλ έκανε το ιδανικό ξεκίνημα και σκόραρε στο 11ο λεπτό, όταν ο Γουάιτ γύρισε από δεξιά και ο Τζάκα με ωραίο βολέ νίκησε τον Μπαζούνου.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν καλύτεροι σε όλο το α’ ημίχρονο και μπορούσαν και το 0-2 στις καθυστερήσεις του, όταν ο τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον Μπαζούνου έσωσε την προσπάθεια του Ζεσούς από κοντά.

H Άρσεναλ όμως φάνηκε πιο χαλαρή μπαίνοντας στο β’ ημίχρονο και το πλήρωσε στο 65ο λεπτό, όταν ο Ελιουνούσι με ωραία προσπάθεια έβγαλε τετ-α-τετ με τον Ράμσντεϊλ τον Σ. Άρμστρονγκ, που τελείωσε ωραία τη φάση για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στη συνέχεια δείχνοντας κουρασμένοι και έτσι άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Σεντ Μέρις».

Σαουθάμπτον (Χάζενχουτλ): Μπαζούνου – Λιάνκο, Τσαλέτα – Τσαρ, Σαλισού, Περό – Ελιουνούσι, Γουόρντ – Πράουζ, Ντιαλό, Σ. Άρμστρονγκ (80′ Eντόζι) – Α. Άρμστρονγκ (73′ Γουόλκοτ), Αρίμπο (73′ Άνταμς).
Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ (71′ Τίρνι), Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου – Πάρτεϊ, Τζάκα – Σάκα, Όντεγκααρντ (83′ Βιέιρα), Μαρτινέλι (71′ Eνκέτια) – Ζεσούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.