Mπόρνμουθ-Λέστερ 2-1: Αλεπούδες αλλεργικές στα κεράσια…(hls)

Η Λέστερ δεν είχε νικήσει ποτέ ως φιλοξενούμενη στην έδρα της Μπόρνμουθ σε επίπεδο Premier League, κάτι που συνέβη και για τη 10η αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τη Λέστερ να έχει την κατοχή μέχρι να σκοράρει με τον Ντάκα, ο οποίος στο 10′ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με ωραίο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ με το 3ο γκολ του στο πρωτάθλημα, μια ημέρα προτού γιορτάσει τα 24α γενέθλιά του.

Ο επιθετικός από τη Ζάμπια έφτασε κοντά στο 0-2 στο 26′ μετά από δημιουργία του Καστάν, ενώ στο 32′ οι “Αλεπούδες” απείλησαν με τους Φαές και Έβανς, μετά από κόρνερ του Μάντισον.

Τα “Κεράσια”, δίχως επιθετικές εμπνεύσεις στο πρώτο μέρος αρκέστηκαν σε μια φάση με τον Κρίστι στο 36′ όμως το σουτ του Σκωτσέζου ήταν αναιμικό και δεν προβλημάτισε τον Γουόρντ.

Στο δεύτερο μέρος το έργο ήταν εντελώς διαφορετικό με την ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ να εμφανίζεται πολύ πιο δημιουργική κι ορεξάτη, ανατρέποντας τα δεδομένα με τον Μπίλινγκ να ισοφαρίζει στο 68′ και τον Κρίστι τρία λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 2-1. 

Η αναμέτρηση διεξήχθη εν τη παρουσία του Μπιλ Φόλεϊ, του Αμερικανού επιχειρηματία που έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος προσωρινά είναι στην 8η θέση με 12 βαθμούς (αήττητη σε 5 ματς με τον Ο’ Νιλ στον πάγκο) ενώ η Λέστερ είναι προτελευταία με 4 βαθμούς. 

Mπόρνμουθ: Νέτο, Φρέντρικς (72′ Στέισι), Μέπαμ, Σενέσι, Σμιθ (αρχ.), Μπίλινγκ (77′ Άντονι), Κουκ, Λέρμα, Ταβερνίερ, Σολάνκε (90+2′ Μουρ), Κρίστι

Προπονητής: Γκάρι Ο’ Νιλ

Λέστερ: Γουόρντ, Καστάν (67′ Άμαρτεϊ), Έβανς (αρχ.), Φαές, Τζάστιν (86′ Πέρεθ), Σουμαρέ (79′ Ιχεανάτσο), Τίλεμανς, Ντιούζμπερι-Χολ, Μάντισον, Ντάκα (67′ Βάρντι), Μπαρνς

Προπονητής: Μπρένταν Ρότζερς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.