Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 4-0: Νίκη ρουτίνας και κορυφή (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε χωρίς πρόβλημα τη Σαουθάμπτον και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, περιμένοντας το αυριανό Άρσεναλ - Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε αήττητη για 21ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία 13 εντός έδρας στην εγχώρια λίγκα. Πλέον έχει 23 πόντους, δύο περισσότερους από τους «κανονιέρηδες» με παιχνίδι παραπάνω.

Η Σαουθάμπτον υπέστη τέταρτη σερί ήττα και πλέον πλησιάζει επικίνδυνα τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μονόλογος το α’ μέρος για τη Σίτι, με τον Χάαλαντ να φτάνει κοντά στο 1-0 στο 14ο λεπτό όταν βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Μπαζούνου, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αντ’ αυτού όμως τα κατάφερε στο 20ό λεπτό ο Κανσέλο, που έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά και τελείωσε μόνος του τη φάση για το 1-0.

Στο 32′ η ομάδα του Γκουαρδιόλα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Φόντεν, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Ντε Μπράινε στα αριστερά και δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Η Σαουθάμπτον απείλησε για πρώτη φορά στο 45ο λεπτό με καλό σουτ του Άνταμ Άρμστρονγκ από μακριά που πέρασε πάνω από την εστία.

Ίδια εικόνα στο β’ μέρος και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξή του, οι γηπεδούχοι έκαναν και το 3-0 με τον Ρόδρι να βρίσκει πανέμορφα δεξιά τον Μάχρεζ και τον Αλγερινό να τελειώνει τη φάση με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στο 65′, ήταν η σειρά του Χάαλαντ να φανεί συνεπής στο ραντεβού του με το γκολ για 7ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, εκτελώντας από κοντά μετά την πάσα του Κανσέλο για το 15ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

H Σαουθάμπτον μάλλον ευχαριστημένη πρέπει να αισθάνεται με το τελικό σκορ καθώς σπάνια επισκεπτόταν τα καρέ του Έντερσον, με τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο Etihad να πανηγυρίζουν σαν …γκολ όταν στο 82ο λεπτό η ομάδα τους κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι.

Mάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον – Ακάντζι, Ντίας, Ακέ, Κανσέλο (71′ Γκόμεθ) – Ντε Μπράινε (70′ Άλβαρες), Ρόδρι, Μπ. Σίλβα (78′ Λιούις) – Μάχρεζ (70′ Πάλμερ), Χάαλαντ, Φόντεν (58′ Γκρίλις).
Σαουθάμπτον (Χάζενχουτλ): Μπαζούνου – Ουόκερ – Πίτερς (79′ Λάριος), Μπέλα – Κότσαπ, Σαλισού, Περό – Ουόρντ – Πράουζ, Ντιαλό – Σ. Άρμστρονγκ (66′ Ελιουνούσι), Α. Άρμστρονγκ (66′ Τζενεπό), Αρίμπο (79′ Μαρά) – Άνταμς.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.