Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Κούπερ ζητάει υπομονή από όλους

Ο Στιβ Κούπερ τόνισε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μια νέα ομάδα και πως θα χρειαστεί υπομονή, μέχρι να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη συντριβή 4-0 από τη Λέστερ και η διοίκηση αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του. Παρόλα αυτά, ο προπονητής των νεοφώτιστων συμπλήρωσε πως οι παίκτες του δεν έχουν ακόμα την απαραίτητη ομοιογένεια και αυτό έχει επιπτώσεις στις έως τώρα αναμετρήσεις.

Χαρακτηριστικά, ο Κούπερ δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τις «αλεπούδες»: «Χωρίς να ακούγομαι πολύ χαλαρός, είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι πολύ επικριτικός απέναντι στην ομάδα γιατί είναι μια εντελώς νέα ομάδα και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Είναι απλά μια πολύ φρέσκια ομάδα που προσπαθεί να δέσει».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας συμπλήρωσε: «Περνάμε δύσκολες στιγμές που συνήθως τις βλέπεις στην προετοιμασία και πρέπει να περάσουμε από αυτήν τη διαδικασία στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο. Μερικά από τα παιδιά έχουν συναντηθεί μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αυτή είναι η πραγματικότητα της κατάστασης και κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Αυτήν τη στιγμή, τιμωρούμαστε επειδή σε κάποιες στιγμές μέσα στον αγώνα δεν είμαστε ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.