Καλιντού Kουλιμπαλί: Έχασε τη θέση του, όχι όμως την πίστη του

Ο πρώην αμυντικός της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, δεν έχει μετανιώσει για τη μετακίνηση του στην Τσέλσι, παρά την έλλειψη χρόνου συμμετοχής υπό τον νέο προπονητή Γκρέιαμ Πότερ.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος εντάχθηκε στους «μπλε» με συμφωνία 40 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι μετά από οκτώ σεζόν στη Νάπολι. Είχε αρνηθεί να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους «ατζούρι» πριν μετακομίσει στο Stamford Bridge.

«Ήξερα ότι μετά από οκτώ χρόνια, ο χρόνος μου στη Νάπολι είχε τελειώσει», είπε στο γαλλικό μέσα «Carré».

«Όταν σου τηλεφωνεί ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο, δεν μπορείς να περιμένεις. Έκανα ότι μπορούσα για να πάω στην Τσέλσι. Θα είμαι όμως για πάντα ευγνώμων στη Νάπολι. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν εκεί και είναι το μέρος όπου έγινα άντρας και ποδοσφαιριστής, αλλά ήταν καιρός να αλλάξω».

Ο Κουλιμπαλί ήταν βασικός υπό τον Τόμας Τούχελ, αλλά τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει μετά την απόλυση του Γερμανού προπονητή και τον ερχομό του Πότερ.

Ο Κουλιμπαλί δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν οι Λονδρέζοι υπό τον νέο προπονητή τους.

Παρόλα αυτά, δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για τη μετακίνηση του στο Stamford Bridge.

«Έχω εγκατασταθεί καλά, όπως και η οικογένειά μου. Έφτασα την κατάλληλη στιγμή, μαζί με παίκτες που έχουν κερδίσει πολλά τρόπαια. Είναι στο χέρι μου να αποδείξω ότι η ομάδα μπορεί πάντα να βασίζεται σε εμένα. Προς το παρόν, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι».

Ο 31χρονος έπαιξε 317 παιχνίδια με τη Νάπολι, σημειώνοντας 14 γκολ. Κέρδισε ένα Κύπελλο Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ κατά τη διάρκεια της οκταετίας του στο «Stadio Maradona». Τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν αρχηγός της χώρας του, της Σενεγάλης, η οποία κέρδισε το πρώτο της διεθνές τρόπαιο σηκώνοντας το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στο Καμερούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.