Μάντσεστερ Σ.-Μάντσεστερ Γ. 6-3: Manchester Haaland City (hls)

Με τον Χάαλαντ να κάνει ό,τι θέλει και να πετυχαίνει τρίτο χατ σερί χατ τρικ στο Etihad η ανελέητη Σίτι διέσυρε τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Ό,τι και να πει κανείς για την Μάντσεστερ Σίτι και τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα είναι λίγο. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα συνέτριψε με 6-3 την Γιουνάιτεντ σε ρυθμό προπόνησης με τον Νορβηγό υπερπαίκτη να πετυχαίνει χατ τρικ και να σερβίρει άλλα δύο γκολ στον Φόντεν ο οποίος επίσης πέτυχε χατ τρικ. Για τρίτη φορά στην ιστορία ομάδα έχει δύο παίκτες που πετυχαίνουν χατ τρικ στο ίδιο ματς, ενώ ο Χάαλαντ είναι ο μόνος που έχει κάνει τρία σερί χατ τρικ σε τρία εντός έδρας ματς.

Οι “Πολίτες” μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και μόλις στο 8ο λεπτό άλλαξαν τη μπάλα απλά και όμορφα με τον Φόντεν τελικό εκφραστή μιας υπέροχης ομαδικής προσπάθειας για το 1-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το “θωρηκτό”. Στο 34′ από το κόρνερ του Ντε Μπρόινε πήρε παραμάζωμα όλη την άμυνα της Μάντσεστερ και τους έβαλε στο τέρμα μαζί με τη μπάλα για το 2-0.

Νέα μαγική ασίστ του Ντε Μπρόινε, νέα υπέροχη κίνηση και τελείωμα από τον Χάαλαντ και το 3-0 ήταν γεγονός μόλις τρία λεπτά αργότερα. Το 4-0 πριν βγει το ημίχρονο ήρθε από τον Φόντεν από ασίστ του Χάαλαντ και πάλι με τρόπο που κάνουν το ποδίσφαιρο να φαίνεται απλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άντονι πέτυχε ένα θεσπέσιο γκολ με ωραία ατομή προσπάθεια και μακρινό σουτ για το 4-1. Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει και πάλι μπρος η Σίτι που έκανε το 5-1 με συνοπτικές διαδικασίες και τον Έρλινγκ Χάαλαντ να φτάνει τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα (ασύλληπτο). Στο 73′ ‘εδωσε και την δεύτερη ασίστ του στον Φόντεν για το δικό του χατ τρικ και το 6-1.

Ο Μαρσιάλ που ήρθε από τον πάγκο ανέλαβε να δώσει αξιοπρεπή τόνο στην εξάρα και με δύο γκολ στο 84′ και στο 91′ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 6-3, κάτι που δεν είδαν πολλοί φίλοι της Γιουνάιτεντ οι οποίοι αποχώρησαν από το Etihad με το σκορ στο 4-0. Για πρώτη φορά στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος μπήκαν εννέα γκολ σε ντέρμπι του Μάντσεστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.