Ρομέλου Λουκάκου: Δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Τσέλσι

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι πολύ χαρούμενος μετά την επιστροφή του στην Ίντερ και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Τσέλσι, όταν λήξει ο δανεισμός του τον επόμενο χρόνο.

Ο 29χρονος Βέλγος φορ δεν είχε καλή σεζόν πέρυσι με τους “μπλε” μετά τη μετακίνησή του στο Δυτικό Λονδίνο με 113 εκατ. ευρώ. Ο Λουκάκου, σημείωσε μόλις 8 γκολ σε 26 εμφανίσεις στην Premier League, αποτυγχάνοντας να δείξει τον καλύτερό του εαυτό, εν μέσω έντονης κριτικής. Μετά από μια σκληρή γι΄αυτόν σεζόν, επέστρεψε στην Ίντερ το καλοκαίρι με μονοετές συμβόλαιο δανεισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν περιέχει επιλογή αγοράς.

Όπως αναφέρει λεπτομερώς η “La Gazzetta dello Sport”, ο Λουκάκου ανακάλυψε ξανά την ευτυχία στην πόλη του Μιλάνου και είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Ίντερ. Οι “νερατζούρι” σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο δανεισμού του με την Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα την εφετινή σεζόν.

Η ισχυρή σχέση μεταξύ του προέδρου των Λονδρέζων, Τοντ Μπόελι και της Roc Nation, της εταιρείας που φροντίζει τα συμφέροντα του Λουκάκου, συνεχίζεται εδώ και χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Jay Z και έχει φέρει πολλούς παίκτες στους LA Dodgers όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας επιχειρηματικές συνεργασίες αξίας σχεδόν 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η σεζόν του Βέλγου επιθετικού, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς απουσιάζει περίπου ένα μήνα από τη δράση, λόγω μυϊκών προβλημάτων, αλλά στοχεύει να επιστρέψει εγκαίρως για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο την 1η Οκτωβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.