Η πρώην «βύθισε» τον Ρέντναπ

Στο λονδρέζικο ντέρμπι του «Μπόλεϊν Γκράουντ», με το οποίο ολοκληρώθηκε η έβδομη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-0 της ΚΠΡ αφήνοντας τη συμπολίτισσά της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με Νιούκαστλ και Μπέρνλι.

Στο λονδρέζικο ντέρμπι του «Μπόλεϊν Γκράουντ», με το οποίο ολοκληρώθηκε η έβδομη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-0 της ΚΠΡ αφήνοντας τη συμπολίτισσά της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με Νιούκαστλ και Μπέρνλι.

Πλέον οι τρεις αυτές ομάδες είναι στους 4 βαθμούς, ενώ με το «τρίποντο» αυτό τα «σφυριά» έφθασαν τις τρεις νίκες και τους 10 πόντους με αποτέλεσμα να ξεφύγουν ελαφρώς από τις επικίνδυνες θέσεις. Ταυτόχρονα κερδίζει πολύτιμο χρόνο ηρεμίας, με την επικράτηση αυτή, και ο Σαμ Άλαρνταϊς ο οποίος στην αρχή της σεζόν ήταν ο νούμερο ένα υποψήφιος για απόλυση!

Για τον Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος πέρασε επτά χρόνια ως παίκτης (1965-1972) και άλλα τόσα ως προπονητής (1994-2001) της Γουέστ Χαμ, από την άλλη το αποτέλεσμα αυτό προσθέτει έξτρα πίεση με την Κουίνς Παρκ, πλέον, να είναι με μία νίκη σε επτά παιχνίδια!

Τα γκολ για τα «σφυριά» σημειώθηκαν στο 5΄, με αυτογκόλ του Ονουόχα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντάουνινγκ, και στο 59΄ με τον Σακό που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από συνεργασία με τον Τόμκινς διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 2-0. Ο Όστιν είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, που δεν μπόρεσαν, πάντως, ν΄ απειλήσουν σοβαρά τη Γουέστ Χαμ.

Μετά και το αποτέλεσμα αυτό η ΚΠΡ έχει, μόλις, μία νίκη στα τελευταία δεκαοκτώ λονδρέζικα ντέρμπι εκτός έδρας, έχοντας κρατήσει δύο φορές το μηδέν παθητικό στα είκοσι πιο πρόσφατα ματς Πρέμιερ Λιγκ που έχει δώσει!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γουέστ Χαμ (Σαμ Άλαρνταϊς): Άντριαν, Τζένκινσον, Τόμκινς, Ριντ, Κρέσουελ, Σονγκ, Αμαλφιτανό, Ντάουνινγκ, Ζάρατε (76΄ Νόλαν), Σακό, Βαλένσια (85΄ Τζάρβις).
ΚΠΡ (Χάρι Ρέντναπ): Γκριν, Ονουόχα, Κόουκερ, Φέρντιναντ, Τραορέ, Χόιλετ (45΄ Ζαμόρα), Χένρι, Φερ, Σάντρο (67΄ Τααράμπ), Κράνιτσαρ (78΄ Ματς), Όστιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.