Μουρίνιο: «Το θέμα θεωρείται λήξαν»

Μιλώντας μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ στο SkySports ο Ζοσέ Μουρίνιο περιέγραψε τη διένεξη με τον Αρσέν Βενγκέρ κατά τη διάρκεια του αγώνα, τονίζοντας πώς για τον ίδιο το συμβάν έχει τελειώσει κι έχει σταματήσει να το σκέφτεται.

Μιλώντας μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ στο SkySports ο Ζοσέ Μουρίνιο περιέγραψε τη διένεξη με τον Αρσέν Βενγκέρ κατά τη διάρκεια του αγώνα, τονίζοντας πώς για τον ίδιο το συμβάν έχει τελειώσει κι έχει σταματήσει να το σκέφτεται.

Οι δύο προπονητές των λονδρέζικων ομάδων ήρθαν σε διαμάχη με εκ τους σύνεγγυς χειρονομίες και σπρωξίματα μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Γκάρι Κέιχιλ στον Αλέξις Σάντσες στο πρώτο ημίχρονο της νίκης με 2-0 των «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί των κανονιέρηδων».

Για τον Πορτογάλο τεχνικό το σκηνικό θεωρείται λήξαν, σημειώνοντας πώς δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Βενγκέρ από τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, έμεινε αήττητος σε δώδεκα αναμετρήσεις έχοντας επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες κόντρα στον Γάλλο.

Αναλυτικά η δήλωση του Special One μετά το τέλος του λονδρέζικου ντέρμπι στο SkySports: «Για εμένα δεν υπάρχει θέμα. Έχει τελειώσει. Όμως η τεχνική περιοχή είναι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη. Έχω τη δική μου κι έχει τη δική του. Δεν μπορεί να έρχεται στη δική μου, ειδικά προσθέτοντας πίεση στον διαιτητή ν΄ αποβάλει τον παίκτη μου. Του ζήτησα να φύγει από την περιοχή μου και να μην επιστρέψει.

Δεν έχω πρόβλημα που άπλωσε τα χέρια του επάνω μου. Όσον αφορά τον διαιτητή έκανε μία φανταστική εμφάνιση, σ΄ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα μπορούσε, βέβαια, η Άρσεναλ να τελειώσει με οκτώ παίκτες. Δεν δόθηκε μία κόκκινη κάρτα στον Κοσιελνί, δεύτερη κίτρινη στον Τσέιμπερς κι άλλη μία στον Ουέλμπεκ.

Δέχομαι, ωστόσο, πώς αυτή του Ουέλμπεκ ήταν με το αποτέλεσμα του αγώνα να έχει κριθεί. Άλλωστε είναι καλό παιδί και δεν έχει επιθετικές τάσεις. Οι παίκτες μου έκαναν τέλεια δουλειά απέναντι στην Άρσεναλ, οπότε δεν έχω λόγους για παράπονα και διαμαρτυρίες. Άρχισε ο αντίπαλος καλύτερα από εμάς, μα επιστρέψαμε και κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.