Τσέλσι για τίτλο

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν ωστόσο η Τσέλσι εξακολουθεί να... γνωστοποιεί τις προθέσεις της για επιστροφή στο θρόνο του πρωταθλητή, με τελευταίο θύμα της -μέχρι πρότινος αήττητη- Άρσεναλ (2-0). Πιάστηκαν στα χέρια Βενκγέρ - Μουρίνιο!

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν ωστόσο η Τσέλσι εξακολουθεί να… γνωστοποιεί τις προθέσεις της για επιστροφή στο θρόνο του πρωταθλητή, με τελευταίο θύμα της -μέχρι πρότινος αήττητη- Άρσεναλ (2-0). Πιάστηκαν στα χέρια Βενκγέρ – Μουρίνιο!

Μετά από 7 αγωνιστικές, η Τσέλσι είναι ήδη στο +5 από τη δεύτερη Σίτι με 6 νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας παίξει στο «Ίτιχαντ», κόντρα στην Έβερτον και στην Άρσεναλ.


Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά απέναντι στην ομάδα του Βενγκέρ, προηγήθηκαν σχετικά νωρίς (27′) με πέναλτι του Αζάρ και στη συνέχεια έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα οι ομάδες του Μουρίνιο, κρατώντας με άνεση το προβάδισμά τους.


Το γκολ προήλθε από εξαιρετική κούρσα του Βέλγου, που αφού πέρασε δύο αντιπάλους, ανατράπηκε από τον Κοσιελνί στην περιοχή και ο Αζάρ έγραψε το 1-0 από τη λευκή βούλα.


Οι γηπεδούχοι οχυρώθηκαν στην συνέχεια με την Άρσεναλ να τα βρίσκει «σκούρα» έχοντας ανούσια κατοχή. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 78′, όταν ο Φάμπρεγκας βρήκε στην πλάτη της άμυνα τον Ντιέγκο Κόστα, ο Βραζιλιάνος πέρασε πρώτα τον Κοσιελνί και αμέσως μετά τη μπάλα πάνω από τον Σέζνι κάνοντας το 2-0.


Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Κέιχιλ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Σάντσεζ, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του Αρσέν Βενγκέρ! Ο Γάλλος κατευθύνθηκε σε έξαλλη κατάσταση προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον απώθησε, με τους δύο άντρες να ανταλλάσουν «γαλλικά», χωρίς να εννοούμε αυτά που μιλά ο κόουτς της Άρσεναλ! Με την παρέμβαση του Τέταρτου, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν χειρότερα…



Αυτή ήταν η 7η ήττα του Βενγκέρ απέναντι στο Μουρίνιο σε 12 ματς, με τον Αλσατό να μην έχει νικήσει ποτέ τον Πορτογάλο (5 ισοπαλίες, 21-6 τέρματα)!


Παρά το ότι αυτή ήταν η πρώτη μόλις ήττα της Άρσεναλ στη σεζόν, οι 4 (ήδη) ισοπαλίες, συνιστούν το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα των «κανονιέρηδων» μετά τη σεζόν 2011-12, μετρώντας 10 βαθμούς (7η θέση).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.