Κλοπ για μεταγραφές: “Γίναμε πρωταθλητές σε μια σεζόν που δεν πήραμε κανέναν”

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε θέση για τις μεταγραφές, εξηγώντας πως δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στην απόλυση του Σκοτ Πάρκερ μετά το 9-0 από τη Λίβερπουλ.

“Η απόκτηση παικτών δεν έχει ποτέ νόημα αν δεν είναι οι σωστοί, γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν είναι ότι προσέχω να μην ξοδέψω, μας λένε τι είναι δυνατό και τι όχι. Σε αυτό το εύρος προσπαθούμε να δουλέψουμε.

Γίναμε πρωταθλητές σε μια σεζόν που δεν πήραμε κανέναν. Έχουμε και μια υπάρχουσα ομάδα. Όλοι οι παίκτες που έχουμε εδώ θέλουμε να είναι εδώ. Θέλω να βελτιώσω τον σύλλογο, την ομάδα και να είμαι επιτυχημένος”, δήλωσε ο Γερμανός προπονητής στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Νιούκαστλ.

Αναφορικά με την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ μετά το 9-0 από τη Λίβερπουλ, είπε:Όταν άκουσα τα νέα για τον Σκοτ Πάρκερ, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να έχουμε τους σωστούς ιδιοκτήτες στην ομάδα.

Κάποιοι σύλλογοι ανήκουν σε χώρες, αλλά άλλοι έχουν δομή όπως εμείς και η Άρσεναλ. Μετά από τρεις ομάδες που ανέβηκαν, η Νότιγχαμ ξοδεύει, η Φούλαμ επίσης και δεν μπορώ να θυμηθώ ότι η Μπόρνμουθ έκανε πολλά, κάτι που είναι δύσκολο για έναν προπονητή. Νιώθω τον Σκοτ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.