Μάρτιν Όντεγκαρντ: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί…»

H Άρσεναλ έχει πραγματοποιήσει ονειρεμένο ξεκίνημα στην Premier League και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των βαθμών σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν στην Αγγλία.

Στο εύκολο εκτός έδρας 3-0 επί της Μπόρνμουθ, ο Μάρτιν Όντεγκαρντ αναδείχτηκε σε παίκτη-κλειδί για την ομάδα του, σκοράροντας δις για πρώτη φορά μετά από τον Οκτώβριο του 2014, όταν το έκανε για το Στρόμσγκοντσετ εναντίον της Λίλεστρομ όταν ήταν στη Νορβηγία, σε ηλικία 15 ετών.

Οι ποιοτικές προσθήκες κυρίως των Ζεσούς και Ζιντσένκο, έχουν ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των Λονδρέζων, αλλά ο αρχηγός των «κανονιέρηδων», παρά την καλή εικόνα της ομάδας του, ζητάει από τους συμπαίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι.
«Πρέπει να κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος», είπε ο Όντεγκαρντ στη Standard Sport. «Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα, πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να παραμείνουμε ταπεινοί. Πάντα ψάχνουμε για το επόμενο παιχνίδι και παίζουμε κάθε ματς ως τελικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε τώρα. Πάμε στο επόμενο και προσπαθούμε να το κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.