“Κράξιμο” του Κλοπ στη Μπαρτσελόνα για τα χρέη!

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τη Μπαρτσελόνα και τα οικονομικά των "μπλαουγκράνα".

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τη Μπαρτσελόνα και τα οικονομικά των “μπλαουγκράνα”. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ εξέφρασε την απορία του για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο καταλανικός σύλλογος, παρά τη δεινή του οικονομική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλοπ:

«Δεν το καταλαβαίνω, για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν είμαι επαγγελματίας στα οικονομικά. Ο δεύτερος; Αν μου πουν εμένα ότι δεν έχω λεφτά, τότε δεν ξοδεύω άλλο. Μου έχουν κόψει δύο φορές στο παρελθόν την πιστωτική μου κάρτα, ευτυχώς ήταν πριν από αρκετά χρόνια.

Παρακολουθώ την κατάσταση ως φίλαθλος και πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Θεωρώ την Μπαρτσελόνα ένα σπουδαίο κλαμπ τις τελευταίες δεκαετίες που βλέπω ποδόσφαιρο και ελπίζω να τους βγει.

Ο μόνος σύλλογος που ξέρω ότι πούλησε τα δικαιώματα του γηπέδου κι άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων είναι η Ντόρτμουντ, ο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε εμφανίστηκε τελευταία στιγμή και έσωσε την ομάδα. Και δεν ξέρω αν υπάρχει ένας Βάτσκε στην Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι όλες οι λίγκες ίδιες ως προς αυτά που συμφωνούνται. Η Μπάγερν είναι το ακριβώς αντίθετο παράδειγμα, παγκόσμιας κλάσης και σταθερή οικονομικά, γι’ αυτό και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στον πλανήτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.