Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 : Το κυνήγι του «λαγού», ο Χάλαντ κι ο άχαρος «κλεφτοπόλεμος» (hls)

Με δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα Νορβηγού Χάαλαντ (37' πεν., 65') η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 2-0 στο Λονδίνο την Γουέστ Χαμ στην ολοκλήρωση της πρεμιέρας στο Αγγλικό πρωτάθλημα

Εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, όπου μπροστά σε 60 χιλιάδες πιστούς της η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να αιφνιδιάσει την πρταθλήτρια Αγγλίας χάνοντας μάλιστα μια καλή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Αντόνιο (2’), όλο το υπόλοιπο διάστημα ως το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν έναν μονόλογος της Σίτι η οποία προσπαθούσε να βρει διαδρόμους σε μια σχετικά καλά οργανωμένη άμυνα…
Εν τέλει στο 36’ ο Γκιντογκάν «τρύπησε» την οπισθοφυλακή των Λονδρέζων με ωραία κάθετη μπαλιά, που αξιοποίησε ο Χάλαντ εφορμώντας προς την εστία του Μοράες. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ βούτηξε στα πόδια του Νορβηγού και τον ανέτρεψε.
Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο παθών, ανοίγοντας το δικό του λογαριασμό στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ!
Στην επανάληψη τα «σφυριά» αποφάσισαν να… σφυρηλατήσουν στη ροή του ματς πιέζοντας στα 2/3 του γηπέδου!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγγίξουν την ισοφάριση με τον Ράϊς (54’) όμως όπως κάθε ρίσκο έτσι κι αυτό είχε το «τίμημά» του καθώς στους πιο ανοιχτούς χώρους οι φιλοξενούμενοι έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνοι κι αυτό αποτυπώθηκε στην ιστορία του αγώνα, με το 2ο γκολ που πέτυχε ο Χάλαντ στο 65’!
‘Ηταν μια εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Ντε Μπρόινε προς τον Νορβηγό ο οποίος με αστραπιαία κίνηση μπήκε κι εκτέλεσε, «ρίχνοντας» κάπως πρόωρα τους τίτλους τέλους στο ματς!
Κάποιες προσπάθειες της Γουέστ Χαμ, με τις αλλαγές που έκανε ο Μόγιες, να απειλήσει έμειναν χωρίς αντίκρισμα απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι από την πλευρά τους είχαν 2-3 καλές στιγμές με τους Γκιντογκάν και Ντε Μπρόϊνε αλλά προφανώς και δεν άλλαξε κάτι στο νικηφόρο συναίσθημά τους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.