Xάαλαντ: “Χάνω συνεχώς ευκαιρίες με το αριστερό”

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στην Premier League δηλώνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ασκώντας παράλληλα αυτοκριτική για τις ευκαιρίες που χάνει με το αριστερό του πόδι!

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στην Premier League δηλώνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ασκώντας παράλληλα αυτοκριτική για τις ευκαιρίες που χάνει με το αριστερό του πόδι! Ο νέος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ακόμα στον απαιτητικό Γκουαρδιόλα, αλλά και στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

“Νομίζω ότι είμαι έτοιμος. Θα βελτιωθώ μέσα από την ομάδα και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Μπορώ να βελτιωθώ στα πάντα”, δήλωσε αρχικά ο Νορβηγός σταρ και συνέχισε: “Χάνω συνεχώς ευκαιρίες με το αριστερό μου πόδι. Αν μιλάμε για τελειώματα φάσεων, τότε πρέπει να βελτιώσω το αριστερό μου πόδι, το δεξί μου πόδι και τις κεφαλιές. Πολλά πράγματα. Αυτό είναι το καλό με το ποδόσφαιρο. Πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι, ανεξάρτητα με την ηλικία σου”.

Ο Χάαλαντ μίλησε και για τον προπονητή του στην Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας ότι: Μαζί του πρέπει να κάνεις τα πάντα στο 100%”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.