Άρσεναλ: Ο Αρτέτα θεωρεί πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης για την Άρσεναλ.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να ανέβει επίπεδο τη φετινή σεζόν, μετά τις καλοκαιρινές προσθήκες στο ρόστερ της.

Χαρακτηριστικά, ο Αρτέτα δήλωσε: “Είμαστε έτοιμοι να φθάσουμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο και είμαι πεπεισμένος για αυτό. Αυτό που κάνουν οι άλλες ομάδες είναι προφανές, κάποιες είχαν ήδη μια πολύ πιο δυνατή ομάδα από εμάς, και παρόλα αυτά απέκτησαν τέσσερις ή πέντε, ή μερικές από αυτές ακόμη και επτά παίκτες. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει πιο εύκολο, επομένως μπορούμε απλώς να επικεντρωθούμε σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ταυτόχρονα”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους Ζεσούς και Ζιντσένκο: “Αυτοί οι παίκτες έχουν εμπνευστεί από κορυφαίους παίκτες, κορυφαίους επαγγελματίες, αδίστακτους νικητές για πολλά χρόνια. Τώρα είναι η σειρά τους να κάνουν το ίδιο και να εμπνεύσουν τους νεότερους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, να τους δείξουν τι χρειάζεται για να κερδίσεις και το επίπεδο λεπτομέρειας, “πείνας” και αφοσίωσης που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να κερδίζεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!