Κέρνι: «Προσεύχομαι να μείνουμε στην Premier League, έχει λαμπρό μέλλον ο Μάρκο Σίλβα» (vid)

Ο 31χρόνος Άγγλος μέσος της Φούλαμ, Τομ Κέρνι, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και εξήγησε ότι ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην Premier League. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον προπονητή του Μάρκο Σίλβα και την τρομερή δουλειά που έκανε την περσινή σεζόν στην Championship.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο μέσος της Φούλαμ, Τομ Κέρνι:

Για την φετινή σεζόν που είναι η 8η του στην Φούλαμ:

Αυτή είναι η 8η σεζόν μου στην Φούλαμ και οκτώ χρόνια σε μια ομάδα είναι πολλά. Είναι κάτι το μοναδικό και πραγματικά ελπίζω και προσεύχομαι να παραμείνουμε στην Premier League αυτή την φορά.

Για την τελευταία χρονιά της Φούλαμ στην Premier League:

Η τελευταία σεζόν στην Premier League ήταν ένας εφιάλτης για μένα καθώς έχασα δέκα μήνες, δηλαδή πάρα πολύ καιρό για έναν ποδοσφαιριστή. Εκείνη την περίοδο έβλεπα την ομάδα μου να χάνει κάθε εβδομάδα και δεν μου επιτρεπόταν καν να πάω στο γήπεδο λόγω της καραντίνας. Αυτό το έκανε ακόμη χειρότερο και πραγματικά μου δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να τα δώσω όλα φέτος.

Για την περσινή σεζόν που η Φούλαμ έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και το πως πρέπει να προσαρμοστεί στα φετινά δεδομένα:

Πέρσι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Championship. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, βάλαμε πολλά γκολ αλλά φέτος ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Μόνο κάποιος αδαής θα πίστευε ότι μπορούμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας σε κάθε ματς στην Premier League. Δεν θα γίνει. Από την άλλη πλευρά πάντως δεν γίνεται να αντιπαρατεθείς σε αυτό που σε έκανε επιτυχημένο. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία. Θέλουμε να επιτεθούμε, θέλουμε να βάλουμε γκολ αλλά όταν παίζεις με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ θα είναι πολύ δύσκολο να έχεις την υπέροχη των κινήσεων. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μαθαίνουμε γρήγορα κατά την διάρκεια του πρωτάθλημα.

Για τον προπονητή του, Μάρκο Σίλβα, που είχε περάσει και για λίγο από τον Ολυμπιακό:

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κάνει απίθανη δουλειά από όταν ήρθε. Παίξαμε επιθετικό, φοβερό ποδόσφαιρο πέρσι και οι φίλαθλοι το αγάπησαν αμέσως. Τακτικά είναι εξαιρετικός και στις προπονήσεις δουλευταράς. Νιώθω ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στο ποδόσφαιρο γενικώς. Ελπίζω και στη Φούλαμ προφανώς αλλά και τα επόμενα χρόνια όσο προχωρά στην καριέρα του. Είναι ένας προπονητής τοπ επιπέδου.

Για τη Νότιγχαμ Φόρεστ που εξασφάλισε την άνοδο μαζί με την Φούλαμ πέρσι:

Είναι απίθανο για την Premier League και φυσικά για την ίδια τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Νιώθω ότι ήταν σε χειμερία νάρκη αρκετό καιρό, σαν την Λιντς πριν κάποια χρόνια. Και αυτή η ομάδα είχε πέσει στην League One κάποια στιγμή. Είναι φανταστικό ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πάλι στην Premier League. Μιλάμε για έναν τεράστιο σύλλογο, ένα όμορφο γήπεδο, οπότε είναι ωραίο να το βλέπεις.

Για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο:

Νομίζω ότι η Τότεναμ έχει δυναμώσει αρκετά και η Τσέλσι πήρε μερικούς καλούς παίκτες. Οπότε νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι τα φαβορί και το αξίζουν. Για παράδειγμα η Λίβερπουλ έφτασε σε όλους τους τελικούς που μπορούσε πέρσι νομίζω, κάτι τέτοιο τρελό. Οπότε αν τερματίσεις πάνω από την Σίτι και την Λίβερπουλ, έχεις φοβερές πιθανότητες για να πάρεις τον τίτλο. Τόσο απλά.

Για το αν έχει επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα:

Έχω έρθει στην Ελλάδα μερικές φορές για διακοπές και έστειλα και τους γονείς μου στην Ελλάδα για διακοπές, τα προπέρσινα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου πήγαν στην Ακρόπολη. Νομίζω ότι έτσι λέγεται!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.