Γιούργκεν Κλοπ: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ανθεκτικότητα και μαχητικό πνεύμα…» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ελπίζει να διοχετεύσει τον θυμό και τη μαχητικότητα στην ομάδα του, για να εξασφαλίσει ότι η Λίβερπουλ θα καταφέρει εφέτος να αναδειχτεί τροπαιούχος στην Premier League ή να κατακτήσει το Champions League.

Οι «Reds» έχασαν στις λεπτομέρειες τα δύο μεγαλύτερα έπαθλα την περασμένη σεζόν. Απώλεσαν το πρωτάθλημα με έναν βαθμό διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι και ηττήθηκαν 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Η νέα καμπάνια ξεκινά το Σάββατο καθώς αντιμετωπίζουν τη Σίτι στο Community Shield στο King Power Stadium της Λέστερ και ο Γερμανός προπονητής, ελπίζει ότι οι παίκτες του μπορούν να «χτίσουν» πάνω σε όλα όσα έχουν προηγηθεί.

«Γνωριζόμαστε και ξέρουμε τι περιμένουμε ο ένας από τον άλλον. Είχαμε μια μεγάλη συνάντηση όπου είπα στους παίκτες τι περιμένω από αυτούς την επόμενη χρονιά. Θέλω να χρησιμοποιήσω την ενότητα που έχουμε, την ατμόσφαιρα που έχουμε στην ομάδα, την εμπειρία που δημιουργήσαμε για να πάμε καλύτερα. Τα πράγματα που κάνουμε είναι καλά, αλλά μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα. Αυτό θα οδηγεί πάντα σε καλύτερο αποτέλεσμα; Ναι. Αυτό δεν είναι δυνατό πολλές φορές γιατί κερδίσαμε πολλά παιχνίδια, αλλά όσον αφορά την απόδοση, μπορούμε σίγουρα να βελτιωθούμε και αυτό προσπαθούμε».

Και κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ανθεκτικότητα και μαχητικό πνεύμα. Το να είσαι θυμωμένος είναι σημαντικό για να παλέψεις ενάντια στον έξω κόσμο σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν ξέρουμε πού θα μας οδηγήσει, αλλά ξέρουμε ότι θα μας βελτιώσει.

Από αυτή την άποψη, πιστεύει ότι η Λίβερπουλ θα είναι παρόμοια με τη Σίτι, η οποία αναδιαμορφώνει την επίθεσή της γύρω από τον νεοφερμένο, Έρλινγκ Χάαλαντ.
«Παρακολουθήσαμε το φιλικό της Σίτι εναντίον την Μπάγερν (Μόναχο). «Ο Έρλινγκ σημείωσε ένα γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν καλό, αλλά μέχρι στιγμής δεν άλλαξε πολύ η ομάδα. Έχει το ίδιο πρόβλημα που έχουμε εμείς. Δεν είναι συνηθισμένοι στα φυσικά τρεξίματα του Έρλινγκ, όπως δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα στα φυσικά προσόντα του Ντάργουιν (Νούνιες). Τα περισσότερα πράγματα μοιάζουν με πέρυσι, το πώς έστησαν τον την πίεση στο γήπεδο, το πόσο ευέλικτοι είναι στην κατοχή τους. Είναι καλοί, πολύ καλοί, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι εμφανής καμία πραγματική αλλαγή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.