Γιουβέντους: Πλησιάζει στον Φιρμίνο…(pic)

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι. Η Γιουβέντους προσφέρει 22,6 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι οι «Bianconeri» επιθυμούν σφόδρα τον άσο της Λίβερπουλ, ο οποίος μπορεί να καλύψει διαφορετικούς ρόλους στην επίθεση. Η Γιουβέντους αναζητά επιθετικό που θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, αλλά και ως αντικαταστάτης του σε συγκεκριμένα ματς. Ο Άλβαρο Μοράτα παραμένει η πρώτη επιλογή, αλλά με την ποιότητα του μπορεί, αν αποκτηθεί o Φιρμίνο, να παίξει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Αλέγκρι.
Το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ εκπνέει τον Ιούνιο του 2023 και ο χρόνος συμμετοχής του θα περιοριστεί μετά την άφιξη του Ντάργουιν Νούνιες στο Άνφιλντ αυτό το καλοκαίρι.

Ο Φιρμίνο γίνεται 31 ετών τον Οκτώβριο και την περασμένη σεζόν σημείωσε 11 γκολ και είχε 5 ασίστ σε 35 εμφανίσεις με τους «Reds». Η Corriere dello Sport αναφέρει επίσης ότι ο Φιρμίνο γνωρίζει τις διαπραγματεύσεις και είναι υπέρ της μεταγραφής του στη Γιουβέντους, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 με τη Βραζιλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.