Τότεναμ: «Ήθελε» Τζανιόλο, ξεφορτώνεται Λο Σέλσο

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει τον Νίκολο Τζανιόλο στην Τότεναμ, όμως η Ρόμα απέρριψε μια προσφορά 25 εκατομμυρίων λιρών συν τον Τζο Ρόντον.

Το μέλλον του Ιταλού Νικολο Τζανιόλο παραμένει στον αέρα, καθώς το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2024 και οι Τζιαλορόσι ακούνε προσφορές, ειδικά μετά την ένταξη του Πάουλο Ντιμπάλα. Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να προσφέρουν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ συν την ιδιοκτησία του διεθνούς Ουαλού σέντερ μπακ Ρόντον. Ωστόσο η πρόταση έχει ήδη απορριφθεί από τη Ρόμα, η οποία θέλει καθαρά μετρητά για τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωριστεί το σπουδαίο ταλέντο της. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν επίσης ότι ο 23χρονος δεν έχει ακόμα πρόθεση να φύγει από την Ιταλία.

Η Φιορεντίνα έχει κάνει κάποιες προσαρμογές στην πρότασή της για τον μέσο της Τότεναμ, Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Οι Τοσκανοί είχαν αρχικά ζητήσει να πάρουν τον παίκτη δανεικό, οπότε χωρίς καμία επιλογή ή υποχρέωση στο τέλος της σεζόν, αλλά αυτό απορρίφθηκε από τους Σπερς. Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει τον Λο Σέλσο και έχει βγάλει τον παίκτη στη μεταγραφική αγορά, ελπίζοντας να συγκεντρώσει χρήματα ίσως για τους άλλους στόχους.

Ο 26χρονος Αργεντινός διεθνής, έχει επίσης ιταλική υπηκοότητα, που σημαίνει ότι δεν θα λάβει θέση ξένου στην ομάδα και ο μισθός του μπορεί να επωφεληθεί από φορολογικές περικοπές για άτομα που έρχονται στην Ιταλία από το εξωτερικό. Η Τότεναμ αγόρασε τον Λο Σέλσο από τη Ρεάλ Μπέτις το 2019 για 48 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τον έδωσε δανεικό στη Βιγιαρεάλ για τους τελευταίους έξι μήνες της σεζόν 2021-22.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.