Γκατούζο: «Λόγω ψευδών κατηγοριών δεν πήγα στην Τότεναμ»

Τους λόγους που δεν ανέλαβε τους Πετεινούς ανέλυσε ο Ιταλός προπονητής.

Την περασμένη σεζόν ο Τζενάρο Γκατούζο είχε φύγει από τη Φιορεντίνα λόγω μιας διαφωνίας και ετοιμαζόταν να συνεχίσει την καριέρα του αλλού, με την Τότεναμ να ενδιαφέρεται για αυτόν.

Όμως η περίπτωσή του απορρίφθηκε τελικά και η δουλειά κατέληξε στον Αντόνιο Κόντε, με τον άλλοτε τεχνικό του ΟΦΗ να αναφέρει τους λόγους που δε συνέχισε την καριέρα του στην Αγγλία.

Παράλληλα ανέφερε το ότι πρέπει να μπουν όρια στα social media, καθώς μπορούν με από το τίποτα να κατασττρέψουν κάποιον.

«Έκανα λάθος που δεν μιλούσα τόσο καιρό, που δεν είχα ”εργαλεία” να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά έτσι είμαι. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα ότι δεν υπέφερα από τα πράγματα που είπαν για εμένα, αλλά το έκανα στην σιωπή.

Μπήκα στον στόχο για πράγματα που δεν είναι μέρος του εαυτού μου, είμαι ένα διαφορετικό άτομο. Βγήκαν πράγματα τα οποία δεν είναι αλήθεια. Αν πάμε να πιάσουμε πράγματα τα οποία έχω πει 15 χρόνια πριν και τα βάλουμε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο η διαφωνία θα είναι εκεί, αλλά είμαι διαφορετικός από όπως με έχουν περιγράψει.

Η περσινή χρονιά με πόνεσε, είχα φύγει από την Φιορεντίνα και όλοι είχαν πειστεί ότι θα πήγαινα στην Τότεναμ. Και αυτό δεν ήταν αλήθεια. Δεν πήγα εκεί λόγω ψευδών κατηγοριών.

Ευτυχώς εδώ με υπερασπίστηκαν. Δυστυχώς τα social media μπορούν να καταστρέψουν ένα άτομο. Όταν έχεις μια υποστηρικτική οικογένεια και φίλους, το ξεπερνάς. Τα social media παίρνουν αρκετή κουβέντα, πρέπει να μπουν κανόνες. Κάποια πράγματα που ειπώθηκαν με έκαναν να νιώσω άσχημα, γιατί δεν είναι αλήθεια»,
τόνισε ο Τζενάρο Γκατούζο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας