Έβερτον: Κινείται για την απόκτηση του Μπεκάο

Η Έβερτον πρόσθεσε στις τάξεις της τον Τζέιμς Ταρκόφσκι, αποκτώντας τον με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπέρνλι. Από ότι φαίνεται, ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να προσθέσει και άλλον παίκτη στο κέντρο της άμυνας και το όνομα του Ροντρίγκο Μπεκάο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του.

Οι «βασιλικοί μπλε» έχουν συνδεθεί έντονα με τον αμυντικό της Ουντινέζε, παρά το γεγονός ότι με την έλευση του Ταρκόφσκι, η Έβερτον έχει στο ρόστερ της έξι σέντερ μπακ. Τους Γέρι Μίνα, Μάικλ Κιν, Μέισον Χόλγκεϊτ, Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ και Μπεν Γκόντφρι. Ο Μπράνθγουεϊτ θα δοθεί δανεικός για να πάρει λεπτά συμμετοχής και να αναπτύξει το παιχνίδι του. Ο Γέρι Μίνα θα μπορούσε επίσης να δει την πόρτα της εξόδου, καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να θεωρείται αναξιόπιστος. Ειδικά αν αποχωρήσει, τότε η Έβερτον σίγουρα θα κινηθεί για στόπερ και ο Μπεκάο είναι ένας παίκτης που πραγματικά θαυμάζει Λάμπαρντ.

Ο 26χρονος έπαιξε 35 από τους 38 αγώνες στη Serie A την περασμένη περίοδο, και είχε εντυπωσιακές επιδόσεις παίζοντας στο σύστημα των τριών στόπερ της Ουντινέζε. Η Έβερτον αντιμετωπίζει ανταγωνισμό για τον Ροντρίγκο Μπεκάο, κυρίως από την Τορίνο, μια και ο Γκλέισον Μπρέμερ αναμένεται να αποχωρήσει από την «γκρανάτα».
Η Ουντινέζε ζητά 12 εκατομμύρια ευρώ για τον Ροντρίγκο Μπεκάο, χρήματα που η Έβερτον μπορεί να διαθέσει, έχοντας αρκετό ρευστό μετά την πώληση του Ριτσάρλισον. Η Έβερτον έχει κάνει πολλές γκάφες στις μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, οπότε τώρα θέλει να δαπανήσει χρήματα με συνετό τρόπο και η περίπτωση του Μπεκάο, μοιάζει μία σίγουρη λύση για τα μετόπισθεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.