Τσιμίκας: ”Θέλω περισσότερα, σκληρή προπόνηση και στο μέλλον βασικός” (pic)

Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στη Σιγκαπούρη με την Λίβερπουλ όπου πραγματοποιεί το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Κώστας Τσιμίκας τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ότι οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ είναι έτοιμοι να τα «δώσουν όλα» καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 που θα απολαύσουμε στα αθλητικά κανάλια της NOVA.

Για τις σκληρές προπονήσεις: Ειλικρινά, είναι πολύ έντονο. Νομίζω ότι αυτό χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία της σεζόν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να βάλουμε τα όρια πολύ ψηλά αν θέλουμε να φτάσουμε ξανά τους στόχους μας γιατί αφήσαμε κάτι από την περασμένη χρονιά και θα πάμε του χρόνου για αυτό. Θα δώσουμε τα πάντα γι’ αυτό. Κάθε προετοιμασία είναι πολύ δύσκολη, ακόμα κι όταν έχεις τόσα παιχνίδια. Πρέπει να είναι πιο σκληρή. Όλα τα παιδιά συγκεντρωμένα και 100% έτοιμα να τα δώσουν όλα. Για αυτό προπονούμαστε. Προπονούμαστε σκληρά τώρα για να ακολουθήσουμε τον ρυθμό μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια αλλά γι’ αυτό προπονούμαστε.

Για τους φετινούς στόχους: Προσωπικά, ήθελα κάτι περισσότερο από την ομάδα από την περσινή σεζόν, αλλά στο τέλος δεν κερδίσαμε την Premier League αλλά ούτε το Champions League, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε πως πρέπει να εμφανιστούμε διψασμένοι για την επόμενη σεζόν για να τα δίνουμε όλα κάθε μέρα στις προπονήσεις, γιατί τώρα αυτό είναι που έχει σημασία, να τα δώσουμε όλα για να είμαστε 100% για την επόμενη σεζόν.

Για την περσινή εξαιρετική σεζόν: Πάντα, όπως έχω πει πολλές φορές, μου αρέσει να παίζω με τα παιδιά εδώ, την οικογένειά μου. Η πρώτη σεζόν για μένα δεν ήταν τόσο καλή ή όπως περίμενα, αλλά τη δεύτερη χρονιά έπρεπε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά αν ήθελα να φτάσω τους στόχους μου και ήλπιζα να μην είχα τραυματισμούς. Απόλαυσα όλους τους αγώνες που πήρα μέρος”

Για το επίπεδο του: Προπονούμαι κάθε μέρα για αυτό. Όταν ήρθα εδώ, γνώριζα πως έπρεπε να ”προκαλέσω” τον Robbo (Άντριου Ρόμπερτσον). Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα αριστερό μπακ στον κόσμο, αλλά μου δίνουν την επιπλέον ώθηση συνεχώς για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά αν θέλω να κερδίσω κάτι για τους προσωπικούς μου στόχους. Αυτό έκανα αυτά τα δύο χρόνια, αυτό θα κάνω και για τα επόμενα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.