Ο Στέρλινγκ λέει αντίο στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ τους πρόλαβε όλους και ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην Τσέλσι με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι εδώ και αρκετό καιρό μια ανάσα από την μετακίνησή του στην Τσέλσι και ο ίδιος φαίνεται να πρόλαβει και τις δύο ομάδες.

Με αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media είπε αντίο στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι και ουσιαστικά ανακοίνωσε την μετακίνησή του στην Τσέλσι.

“Επτά σεζόν, έντεκα τρόπαια, μια ζωή αναμνήσεις. Στο προπονητικό τιμ που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή μου όλα αυτά τα χρόνια, στους συμπαικτες μου που ήταν κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι μέσα σε ένα γήπεδο, σε όσους εργάζονται στα γραφεία και τους οπαδούς που ακούραστα στηρίζουν την ομάδα και σε όλους όσοι ασχολούνται με την Μάντσεστερ Σίτι, έχετε το σεβασμό μου γιατί δεν θα μπορούσατε να είσαστε πιο σημαντικοί. Ήταν μια φανταστική διαδρομή. Σας ευχαριστώ για τα πάνω και τα κάτω. Στα κάτω δοκιμάστηκε αρκετές φορές η δύναμη και η αντοχή μου και με βοήθησε να σταθώ εδώ μπροστά σας με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Έφτασα στο Μάντσεστερ είκοσι χρόνων και φεύγω άντρας. Σας ευχαριστώ για την ακούραστη υποστήριξή σας. Ήταν τιμή να φορέσω την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.